- 2016 02 18, 18:28
Šamanai, pranašai ir t.t.
Šamanas ir pranašas yra du visiškai skirtingi dalykai. Na čia tas pats kas sakytum jog kunigas ir stomatologas yra lygiai tas pats

Medicina tikrai pažengė per tuos amžius. Ir tu tikrai gali gauti nemokamą gydymą Lietuvoje, plius gauti visokias pensijas, socialines pašalpas ir t.t.
Aš va dabar bedarbis, ir neesu darbo biržoje (dėl negerai susiklosčiusių aplinkybių), tad kad gaučiau kompensuojamus vaistus, turiu pats mokėtis sveikatos draudimą. Dabar tarkime neturiu pinigų jį susimokėti, pasakyk, kaip man gauti savo vaistus nemokamai? Mielai pasinaudosiu tavo patarimais

[/quote]
Šamanas, burtininkas, pranašas, žynys, ekstrasensas, mediumas..... Sutinku, susipainioti lengva:) Vieni "magai" atlikdavo gydytojo pareigas, kiti "magai" - spėdavo ateitį, aiškino reiškinius ir atliko
religijos atstovo vaidmenį. Skirtingose pasaulio dalyse, skirtingi ir papročiai buvo. Diskusijos esmė - evoliucinis požiūris į depresiją. Ir temos autorius teigia, kad MES, neva esame
super-būtybės su savo ligomis. Mano nuomone liga - nėra talentas.

Atsiprašau, bet depresija tik naikino mano asmenybę.. Dabar esant šiokiai tokiai remisijai jaučiuosi labiau savimi.
O kas dėl medicinos. Sutiksim visi - ji žiauriai netobula dar, bet progresas padarytas

Matai
insomnia nežinau visų detalių. Spėju, kad turi kažkokį pajamų šaltinį - vadinasi PSD gali mokėti kas mėnesį... Nesąžininga, kad jeigu vis dėl to šį tą dirbi ir nesi draudžiamas. Bet čia su biurokratais pasiaiškint reikia, ir tą situaciją sutvarkyti. JAV tai taip ir yra - sveikatos draudimas ir paslaugos yra mokamos. Deja nemokamo nieko niekur nėra