- 2016 05 25, 15:10
Kai man pirmais metais buvo manijakine depresija su sizoefektiniu, dar nenustate sizos buvo, tai rukydavau kas 10 minuciu, naktym klausydavaus muzikos, ir daug daug gerdavau. Kazkoks super hyper aktyvumas ir jautrumas buvo. Bet turbut ant tiek stipru buvo, kad daejo iki sizos.
maumau15 rašė:kas serga sizoafektiniu ar Jums nuotaiku neisbalansuoja alkoholis? man pastebejau gana stiprokai sugadina nuotaikas(pikta manija)
Kai man pirmais metais buvo manijakine depresija su sizoefektiniu, dar nenustate sizos buvo, tai rukydavau kas 10 minuciu, naktym klausydavaus muzikos, ir daug daug gerdavau. Kazkoks super hyper aktyvumas ir jautrumas buvo. Bet turbut ant tiek stipru buvo, kad daejo iki sizos.

tai toks ispudis kad dingdavo garsai (kaimynu,gatvej esanciu zmoniu kosijimas) ir tuo metu man pageredavo

, tai atsiduriau priemimo sk pamelynaves, vos beathacialino, nuo to laiko padejau kryziu, ant dektinaites!

su daktare pastoviai kalbu apie tinkama,reta,saikinga vyno vartojima. Jeigu pradetu vaidentis tai deciau kryziu