Iškarpos iš rietenų ir kalbėjimų ne į temą

Moderatorius: signs

Vartotojo avataras
Parašė Kovotojas
#399497 jau bled uzkniso ta supista depresija, vis kyla panikos atakos, viena laime kad xanaxsas nuslopina, jei nebutu xanaxso tikriausia isproteciau is tos mirties baimes :bloga :bloga :bloga
Parašė Graikas
KunigaikštisMyškinas rašė:blyn, gyvenamoj zonoj greitis 20km/h NE 80km/h :death :death :death Šiandien vos nenutrenkė... :bloga

Daznas atvejis.Vazineja visokie sodininkai be posukiu,nepazysta speed'ometro.
Vartotojo avataras
Parašė LBJ
#414042 O kurwa, cia mano tema. pyyp! kaip Ajebys yra keiktis. Pyzdiec.
Vartotojo avataras
Parašė LBJ
#414113 Uzpiso nx viskas
Vartotojo avataras
Parašė Antitezė
#414125 Jooo viskas žiauriai užkniso, tas karantinas, depresija, nerimo priepuoliai... Dar kai bloga visi lenda, ir jeigu neatsakau mandagiai įsižeidžia belekaip.... Bet man bloga, blemba negaliu amžinai būt maloni
Vartotojo avataras
Parašė paulina
Antitezė rašė:Jooo viskas žiauriai užkniso, tas karantinas, depresija, nerimo priepuoliai... Dar kai bloga visi lenda, ir jeigu neatsakau mandagiai įsižeidžia belekaip.... Bet man bloga, blemba negaliu amžinai būt maloni

Dabar dauguma zmoniu prastai jauciasi del karantino, net patys kalbindami kita kuris jauciasi blogai galetu papasakoti kaip jauciasi blogai pats ir kaip viskas ikyrejo, metus isbraukti is savo gyvenimo paprastam sveikam zmogui jau yra daug, va serganciam depresija, atrodytu "tik" metai.
Vartotojo avataras
Parašė LBJ
paulina rašė:
Antitezė rašė:Jooo viskas žiauriai užkniso, tas karantinas, depresija, nerimo priepuoliai... Dar kai bloga visi lenda, ir jeigu neatsakau mandagiai įsižeidžia belekaip.... Bet man bloga, blemba negaliu amžinai būt maloni

Dabar dauguma zmoniu prastai jauciasi del karantino, net patys kalbindami kita kuris jauciasi blogai galetu papasakoti kaip jauciasi blogai pats ir kaip viskas ikyrejo, metus isbraukti is savo gyvenimo paprastam sveikam zmogui jau yra daug, va serganciam depresija, atrodytu "tik" metai.

ispasakot, kad blogai jautiesi tokiems kaip tu, o tada laukti kritikos lavinos? nu, nes gi sveika moket priimt kritika.
Vartotojo avataras
Parašė Kurama
#416706 pyyp! [kūrmis] dalbajobas katinas primyžo į tapkę. :D