Iškarpos iš rietenų ir kalbėjimų ne į temą

Moderatorius: signs

ParašėŠiršė
#194191 ...seniai reikia šitą temą trinti arba perkelti į tą skyrių, kur visokios blevyzgos yra.

Jeigu xDMx mano, kad mes esam tiek sąmoningi, kiek į vaikai vystykluose...
Vartotojo avataras
Parašė xDMx
#194198 Tai vat kad žmogui reikia pavyzdžio. Ir tu to nepaneigsi. Vieni visas 'tiesas' apie save ir gyvenimą atranda ir suauga anksčiau, kiti vėliau. Kai kurie pvz., dvasinėj srity išlieka mažais vaikais ir esant 30 metų. Ir jiems reikia pavyzdžio. Ir nereiškia, kad jie yra silpni. Gal jie jo niekada nematė?
Pagalvoji apie užaugusius tarp alkoholikų, nusikaltėlių? Nori pasakyti jiems nereikia rodyti pavyzdžio? Tegul patys už save mąsto?
ParašėŠiršė
#194219 Tokie žmonės kaip tik turėtų išmokti mąstyti patys, nes jiems artimiausias pavyzdys - alkoholikai tėvai, nuo kurių reikia atsiriboti, o ne pavyzdžiu sekti
Vartotojo avataras
Parašė Ramu5
#194231 Opsa! =)
Pirmąkart paskaičiau: Akropilis

Alkoholis, c2h5oh. Nu ką čia pasakysi, būna gėrimas skystas,. būna tirštas, būna stiprus, nestiprus, kaloringas irgi būna, bet nevisada :achtung
Reik mum pasveikt iki alkoholio, o kai kuriems - dar ir priaugt.
Geras dalykas mažom dozėm (o geriau butelį stipraus: atsukti įkvėpti užsukti), bent jau man.
Vartotojo avataras
Parašė Jisatsu
#197084 Man be alaus yra kančia...daug pinigų suvartojo tas daiktas. Dabar ne dažnai galiu mėgautis. O tai mane varo iš proto(o dar kai karščiai)...Tik va, nemėgstu stipresnių gėrimų kaip degtinė, viskis...nebent kokteiliai visai nieko, kitaip nepripažįstu. Geriu pagrinde tik alų ir stiprų alų mėgstu.
Vartotojo avataras
Parašė Mona
#197098 o kai kuriems - dar ir priaugt.
RamuS, čia ironija? :achtung
Parašė zvalgas
#197355 800 m. Mahometas uzdraude savo mokiniam vartoti alkoholi , bet leido rukyti kanapes :D
Vartotojo avataras
Parašė the ending
zvalgas rašė:800 m. Mahometas uzdraude savo mokiniam vartoti alkoholi , bet leido rukyti kanapes :D

cia rimtai???geras :achtung
Parašė zvalgas
#197366 rimtai :D
Vartotojo avataras
Parašė the ending
#197368 ir kodel Mahomedas siais laikais negyvena xDDDDDD :achtung :achtung :D :D :D
Parašė zvalgas
#197384 ai man mahometo nereikia , as pats leidziu ja sau rukyt :D
ParašėtheExploder
#197931 anksčiau tikrai nebuvau saikinga alkoholio vartotoja - jei jau atvirai, tai prisigerdavau iki žemės graibymo bemaž kiekvieną savaitgalį, o kartais tokie išgėrimai išsitempdavo iki mėnesio, kai gerdavau kiekvieną mielą jo dieną. paskui kažkas tarsi persijungė - nežinau, gerai tai ar blogai - ir jau ketvirtas mėnuo negeriu nei lašo. ir rūkyti mečiau, nors prieš tai pastoviai rūkiau trejus metus. jaučiuosi švari ir tai džiugina - vienintelė bėda ta, kad nustojus gerti staiga kažkur dingo visi mano 'draugai' - kai kuriuos pati atstūmiau dėl depresijos pablogėjimo, kiti patys atsisijojo, kai keletą kartų atsisakiau su jais prisilakti. liūdnoka, bet ką padarysi - dėl jų juk nepradėsiu vėl gerti
Vartotojo avataras
Parašė Ramu5
#198962 šįvakar nesupratau, iš kur tas visas džiaugsmas ir ta graži seniai nebuvusi aufooorija.
tik dabar skaitydamas temas supratau, kad (galbūt) per daug prisipyliau į burną dantų skalavimo skysčio. ir (galbūt) dalelė nutekėjo žemyn, tada pradėjo veikt.
bet jau tas džiaugsmas greit išėjo (vat, užtat miegas atein..a--aaa)
Parašė Pagiezha
#199668 Alkoholis. Nieko gero. Bet jis man padeda užsimiršti. Kartais prisigeri ir verki, kartais nulūžti ir tau palengvėja kad nereikėjo kankintis nemigoje ar mintyse kurios tave "žudo". Žinai kad tai jau darosi problema, bet nesustoji nes nebeturi kur dėtis. Apie tave pradeda kalbėti aplinkiniai ir tau nusispjaut. Jie kalba ir kalba o tu imi kreipti dėmesį. Nieko negalėdama padaryti spjauni į viską nes per alkoholį viską sugadinai, daug praradai.
Vartotojo avataras
Parašė Ramu5
Širšė rašė:...seniai reikia šitą temą trinti arba perkelti į tą skyrių, kur visokios blevyzgos yra.

40 % stipriai pritariu iš savo pusės.