Iškarpos iš rietenų ir kalbėjimų ne į temą

Moderatorius: signs

Vartotojo avataras
Parašė MiesteRuduo
#257824 čia rimtų skelbimų tema, o ne asmeninių sąskaitų.
Vartotojo avataras
Parašė EniGmO
#257825 =) :heart meilės reikalai...reik išsiaiškint :D
ParašėKatastrofa
EniGmO rašė::shame Atsiprašau...jau atsėdėjau ligoninėj...tiesiog mane taip veikia alco...visi turim trūkūmų..

Randai visam gyvenimui. Manai man lengva išeiti į gatve su suraižytais pečiais? Kojom? Manau, kad žinai, jog nelengva, bet aš tau atleidžiu, pati gi sergi..
Vartotojo avataras
Parašė intentions
#257827 Kas cia tarp jusu merginos buvo ivyke? :bloga
baugokai skamba...
ParašėKatastrofa
benderis rašė:čia rimtų skelbimų tema, o ne asmeninių sąskaitų.

Gal nesikišk ne į savo reikalus..
ParašėKatastrofa
#257832 Viskas, pasakiau, atsakiau ką norėjau, toliau diskutuokit patys..
Vartotojo avataras
Parašė maingirdas
#257834 Purvynely rimti skelbimai .?.. :achtung
Manau vieta pajuokavimams.
Vartotojo avataras
Parašė EniGmO
#257835 Taip ash shizike, ash kalta :))) :))) :))) Baugiai čia aprašei mane... :DD manau esi kalta tiek kiek ir ash...abi buvom girtos, ir kvailos..plius nestabilios sveikatos būklės.. ;flash randų turiu ir aš bet po pusmečio nepuolu kaltint dėl to ,kad kažkada kažkas įvyko kvailo....
Vartotojo avataras
Parašė MiesteRuduo
Katastrofa rašė:
benderis rašė:čia rimtų skelbimų tema, o ne asmeninių sąskaitų.

Gal nesikišk ne į savo reikalus..

.|..
Vartotojo avataras
Parašė EniGmO
#257846 Viskas rišam, ne vietoj ir ne laiku čia Katasrofa,..Jei būsi protinga Į PM parašysi, o jei nori sudirbt mane viešai gaili mėgint, manęs kažkodėl tai negązdina.. :)))
Vartotojo avataras
Parašė MiesteRuduo
#257861 sudarinėju asmeninius horoskopus, pagal nosies formą planetų išsidėstymo atžvilgiu.
Vartotojo avataras
Parašė intentions
#257862 Tipografija skelbia akcija: uz nedideli mokesti spausdiname prieso portretus ant tualetinio popieriaus.
Vartotojo avataras
Parašė MiesteRuduo
intentions rašė:Tipografija skelbia akcija: uz nedideli mokesti spausdiname prieso portretus ant tualetinio popieriaus.

verslo idėja: tualetinio popieriaus ritiniai su politikų atvaizdais :-)
Vartotojo avataras
Parašė intentions
benderis rašė:verslo idėja: tualetinio popieriaus ritiniai su politikų atvaizdais :-)

prisiminiau, su kokiu pasitenkinimu ir greiciu vaikystej valgiau sriuba is dubenelio, kurio dugne buvo nupiesti visciukai (kad nepaskestu :achtung) . su tokiu pat pasitenkinimu naudociau toki sikpopieriu :D
Vartotojo avataras
Parašė intentions
#257865 Ieskau darbo. Pamirsau, kur randasi.