Iškarpos iš rietenų ir kalbėjimų ne į temą

Moderatorius: signs

Vartotojo avataras
Parašė Astro-Meška
maingirdas rašė:
kunigaikštisMyškinas rašė:Beje nuo šiol Purvynėlį moderuoju aš, kunigaikštisMyškinas. Iškilus nesklandumams kreipkitės pm. =)
kaip gerai ,o Purvynelyje galima visa purva islieti?
Zinosiu ,pas ka kreiptis.

ZNS rašė:Purvynėlio skiltyje galite laisvai drabstytis purvynėliais bei kakučiais.
Taigi, jis nesubalansuotas jautriems žmonėms.

Leidžiama viskas, išskyrus tai, ką draudžia Lietuvos Respublikos įstatymai.
Visokio pobūdžio diskriminuojančios žinutės bus trinamos be įspėjimo...
Vartotojo avataras
Parašė maingirdas
#273726 aciu uz paaiskinima ,eisiu i Purvyneli,cia galesiu laisvai reiksti savo mintis,kaip feisbuke.
Parašė sophie
#328528 Aš mąstau va apie purvynėlį. Suprantu, kai čia perkeliami visokie pokalbiai apie orą ar pasidrabstymai šūdukais, diskusija apie čiulpimo poveikį depresijos gydymui ir panašus briedas. Bet kažkaip manyčiau, kad normaliems pokalbiams čia nederėtų atsidurti. Kalbu konkrečiai apie šiuo metu purvyne esančią religijos temą. Prasidėjo ji gal ir kaip off topicas kitoje temoje, bet ten vyksta normali diskusija apie religiją. O mes juk net atskirą skyrių religijai turim, kuriam ta tema gal didesniam žmonių ratui pasirodytų įdomi - tikimybė, kad žmonės ieškos kažko apie religiją purvynėlyje tikrai labai jau menka...
Parašė Christian
sophie rašė:Aš mąstau va apie purvynėlį. Suprantu, kai čia perkeliami visokie pokalbiai apie orą ar pasidrabstymai šūdukais, diskusija apie čiulpimo poveikį depresijos gydymui ir panašus briedas. Bet kažkaip manyčiau, kad normaliems pokalbiams čia nederėtų atsidurti. Kalbu konkrečiai apie šiuo metu purvyne esančią religijos temą. Prasidėjo ji gal ir kaip off topicas kitoje temoje, bet ten vyksta normali diskusija apie religiją. O mes juk net atskirą skyrių religijai turim, kuriam ta tema gal didesniam žmonių ratui pasirodytų įdomi - tikimybė, kad žmonės ieškos kažko apie religiją purvynėlyje tikrai labai jau menka...

sophie, paklausk "nemoku", kodėl šį mūsų pokalbį "ištrėmė" į purvynėlį. Aš irgi nesupratau...:)