Iškarpos iš rietenų ir kalbėjimų ne į temą

Moderatorius: signs

Parašėievazza
#287659 ech, neįsikelia paveiksliukas :( Norėčiau garsiai surikt IF YOU HAPPY AND YOU KNOW IT... GO TO HELL!!!! :tarpas Man visi tokie laimini atrodo, tokie sėkmingi, tokie gražūs, tokie nuostabūs, bet tik ne aš sau.. :rek Aš sau psskutinė nevykėlė:rek Už**o taip jaustis :rek Iš to lūdesio net facebooko profilį ištryniau, kad tik mažiau save skaudint dairantis į kitų gyvenimus, bet kaip neisdairyt!!??
:evil: Man reikia pykčio išliejimo terapijos, gal kas pasimušt?
Vartotojo avataras
Parašė maingirdas
#287660 :ubju :ubju :ubju :ubju
Parašėievazza
#287661 BANG BANG BANG ;puf ;yc RAWWRRRRR!!!! ;drako
Parašėievazza
#287662 Jetus kaip rauna, tai trūksta žodžių :verkiu :egles: :winer :rek :robot :bum :taram
Vartotojo avataras
Parašė maingirdas
#287669 ;puf ;puf ;puf ;puf ;puf ;puf ;puf ;puf ;puf ;puf ;puf ;puf ;puf ;puf ;puf ;puf ;puf
Parašėievazza
#287670 Mangirdai :D :D :lol: :lol: Ačiū už palaikymą :achtung
Vartotojo avataras
Parašė maingirdas
#287671 ievazza,as su tavimi ...
Parašėievazza
#287840 Blembaaaaaaa :rek , aš ir vėl pasidaviau emociniam valgymui :stora ;cream :pica Yomayo bevalė :oops: :( :verkiu :cry:
Vartotojo avataras
Parašė lulu
#287849 B*et kaip visi užknisa. Šypsosi į akis, o sako visai ką kitą. Dar tokie laimingi ir "faini". :death Die whores!
Vartotojo avataras
Parašė maingirdas
#287853 :mule :mule :mule :mule :mule :mule :mule :mule :mule :mule :mule :mule :mule
Parašė Niko
#287869 Da nu na*ui Klaipėdos orus. Lyja visą dieną, o man dar į darbą eiti per tą lietų reikės tokiu metu, kai sveiki žmonės miegot ruošiasi. Ir kur dar visi tie seniai ir pienburniai, kekšytės ir šiaip malalietkos. Vos nepamiršau - kolegos. Viena už kitą geresnė - kas kiečiau už nugaros ką apšiks. Visos žiauriai protingos.
Ir šiaip, pastarųjų savaičių nuotaika iš manęs gamina žudiką maniaką. Tik dar nesugalvojau žudymo plano. Gi aš irgi protinga turiu pasirodyt.
Parašėievazza
Niko rašė:Da nu na*ui Klaipėdos orus. Lyja visą dieną, o man dar į darbą eiti per tą lietų reikės tokiu metu, kai sveiki žmonės miegot ruošiasi. Ir kur dar visi tie seniai ir pienburniai, kekšytės ir šiaip malalietkos. Vos nepamiršau - kolegos. Viena už kitą geresnė - kas kiečiau už nugaros ką apšiks. Visos žiauriai protingos.
Ir šiaip, pastarųjų savaičių nuotaika iš manęs gamina žudiką maniaką. Tik dar nesugalvojau žudymo plano. Gi aš irgi protinga turiu pasirodyt.

Niko, kuo dirbi?
Parašė Niko
ievazza rašė:
Niko rašė:Da nu na*ui Klaipėdos orus. Lyja visą dieną, o man dar į darbą eiti per tą lietų reikės tokiu metu, kai sveiki žmonės miegot ruošiasi. Ir kur dar visi tie seniai ir pienburniai, kekšytės ir šiaip malalietkos. Vos nepamiršau - kolegos. Viena už kitą geresnė - kas kiečiau už nugaros ką apšiks. Visos žiauriai protingos.

Niko, kuo dirbi?

Dirbu vieno klubo kabareto šokėja.
Parašėievazza
#287876 Kabareto sokeja? Oh tai isivaizduoju su kokia liaudim tenka susidurti.. Gero darbo sivakar, neissaudyk ten visu, palik koki viena kita gyva :DD
Parašė Niko
ievazza rašė:Kabareto sokeja? Oh tai isivaizduoju su kokia liaudim tenka susidurti.. Gero darbo sivakar, neissaudyk ten visu, palik koki viena kita gyva :DD

Stengsimės.:da Ačiū.