Iškarpos iš rietenų ir kalbėjimų ne į temą

Moderatorius: signs

Parašėievazza
#288008 Siandien as jauciuosi sup***tai ! Esu pikta ant saves, visu, visko ir apskritai ant viso pasaulio ;puf :rek :rek :rek :rek :rek :rek :rek :rek :rek :rek :rek :rek :rek :rek :rek :rek :rek :rek :rek :rek :rek :rek :rek :rek :rek
Parašė Niko
ievazza rašė:Siandien as jauciuosi sup***tai ! Esu pikta ant saves, visu, visko ir apskritai ant viso pasaulio ;puf :rek :rek :rek :rek :rek :rek :rek :rek :rek :rek :rek :rek :rek :rek :rek :rek :rek :rek :rek :rek :rek :rek :rek :rek :rek

Eikime žudyti. :angel
Parašėievazza
#288012 Niko, puiki mintis!!! :sninga :witch: :lakstau As visapusikai uz :DD :dance :oplia As visapusiskai uz!!
Parašė elena
#288042 kiek jum metų?
Parašė Niko
ievazza rašė:Niko, puiki mintis!!! :sninga :witch: :lakstau As visapusikai uz :DD :dance :oplia As visapusiskai uz!!

Man palėkti iki Kauno ar tiesiog ginklus čiumpam ir pakeliui , autostradoj Klaipėda-Kaunas, susitinkam? :lakstau
Vartotojo avataras
Parašė Mellisa
#288048 ;puf ;puf ;puf nu pyyp!.......
Parašėievazza
Niko rašė:
ievazza rašė:Niko, puiki mintis!!! :sninga :witch: :lakstau As visapusikai uz :DD :dance :oplia As visapusiskai uz!!

Man palėkti iki Kauno ar tiesiog ginklus čiumpam ir pakeliui , autostradoj Klaipėda-Kaunas, susitinkam? :lakstau

Pakeliui!! As su tanku avaziuosiu :DD
Parašėievazza
elena rašė:kiek jum metų?

O kodel teiraujiesi?
Parašė Niko
ievazza rašė:
Niko rašė:

Pakeliui!! As su tanku avaziuosiu :DD

Aš traktorių su žoliapjove pasikinkysiu. Gera komanda būsim. Aš pjausiu galvas, o tu galėsi kūnus sprogdint. Mėsytės žiemai daug bus. :samaliotai :da
Parašėievazza
#288054 Galetume ir filma koki susukti kaip pjuklas 10, tik cia butu traktorius 11, ar panasiai :D As kai vegetare tai galesiu mesyte tau viska atiduoti, yomajo kanibale tu :DD
Vartotojo avataras
Parašė intentions
#288056 rytoj, sestadieni, 8val ryto reikia buti konferencijoj.
pailsesim, kai numirsim, skias . aha///////
Parašė Niko
ievazza rašė:Galetume ir filma koki susukti kaip pjuklas 10, tik cia butu traktorius 11, ar panasiai :D As kai vegetare tai galesiu mesyte tau viska atiduoti, yomajo kanibale tu :DD

Nėr čia ko, kuo žmonės geresni už gyvūnėlius? Jei jau valgom mėsą, tai valgom visokią ! :D :man
Parašėievazza
Niko rašė:
ievazza rašė:Galetume ir filma koki susukti kaip pjuklas 10, tik cia butu traktorius 11, ar panasiai :D As kai vegetare tai galesiu mesyte tau viska atiduoti, yomajo kanibale tu :DD

Nėr čia ko, kuo žmonės geresni už gyvūnėlius? Jei jau valgom mėsą, tai valgom visokią ! :D :man

Hm, o į mėsos valgymą, šiuo aspektu, nebuvau pažvelgus.. :DD Klausyk, o jei tu taip nemėgsti tos kabaretinės liaudies, kodėl nepakeiti darbo?
Parašė Niko
ievazza rašė:
Niko rašė:

Hm, o į mėsos valgymą, šiuo aspektu, nebuvau pažvelgus.. :DD Klausyk, o jei tu taip nemėgsti tos kabaretinės liaudies, kodėl nepakeiti darbo?

Nes man patinka šokis. :)
Parašėievazza
#288061 [/quote]

Nes man patinka šokis. :)[/quote]

O šitas pliusas atveria tą kitą minusą? Nors kam aš klausiu, jei šoki, vadinasi, atsveria :)