- 2012 11 30, 15:19
Siandien as jauciuosi sup***tai ! Esu pikta ant saves, visu, visko ir apskritai ant viso pasaulio
Kovos su depresija klubas
Moderatorius: signs
ievazza rašė:Niko, puiki mintis!!!![]()
:lakstau As visapusikai uz
![]()
![]()
As visapusiskai uz!!
Niko rašė:ievazza rašė:Niko, puiki mintis!!!![]()
![]()
![]()
As visapusiskai uz!!
Man palėkti iki Kauno ar tiesiog ginklus čiumpam ir pakeliui , autostradoj Klaipėda-Kaunas, susitinkam? :lakstau
ievazza rašė:Niko rašė:ievazza rašė:Niko, puiki mintis!!!![]()
![]()
![]()
As visapusiskai uz!!
Man palėkti iki Kauno ar tiesiog ginklus čiumpam ir pakeliui , autostradoj Klaipėda-Kaunas, susitinkam? :lakstau
Pakeliui!! As su tanku avaziuosiu
As kai vegetare tai galesiu mesyte tau viska atiduoti, yomajo kanibale tu ievazza rašė:Galetume ir filma koki susukti kaip pjuklas 10, tik cia butu traktorius 11, ar panasiaiAs kai vegetare tai galesiu mesyte tau viska atiduoti, yomajo kanibale tu
Niko rašė:ievazza rašė:Galetume ir filma koki susukti kaip pjuklas 10, tik cia butu traktorius 11, ar panasiaiAs kai vegetare tai galesiu mesyte tau viska atiduoti, yomajo kanibale tu
Nėr čia ko, kuo žmonės geresni už gyvūnėlius? Jei jau valgom mėsą, tai valgom visokią !![]()
ievazza rašė:Niko rašė:ievazza rašė:Galetume ir filma koki susukti kaip pjuklas 10, tik cia butu traktorius 11, ar panasiaiAs kai vegetare tai galesiu mesyte tau viska atiduoti, yomajo kanibale tu
Nėr čia ko, kuo žmonės geresni už gyvūnėlius? Jei jau valgom mėsą, tai valgom visokią !![]()
Hm, o į mėsos valgymą, šiuo aspektu, nebuvau pažvelgus..Klausyk, o jei tu taip nemėgsti tos kabaretinės liaudies, kodėl nepakeiti darbo?
[/quote]