Iškarpos iš rietenų ir kalbėjimų ne į temą

Moderatorius: signs

Parašė anonimasx
biggie rašė:
maumau15 rašė:norejau paklausti jei pvz zmogus geria antidepresantus ir viena karta isgeria bonka vyno nieko blogo nenutinka? ar antidepresantu ir vyno derinys nekelia dopamino? :o

kelia, bet bent jau antidepresantai nieko taip blogo nedaro, kita kalba benzodiazepinai, ju geriau ta diena vengti

o kas bus jeigu benzodiazepinu su alko sumaišysi?
Vartotojo avataras
Parašė whitenoise
anonimasx rašė:
biggie rašė:
maumau15 rašė:norejau paklausti jei pvz zmogus geria antidepresantus ir viena karta isgeria bonka vyno nieko blogo nenutinka? ar antidepresantu ir vyno derinys nekelia dopamino? :o

kelia, bet bent jau antidepresantai nieko taip blogo nedaro, kita kalba benzodiazepinai, ju geriau ta diena vengti

o kas bus jeigu benzodiazepinu su alko sumaišysi?

bus kaip buvo Whitney Houston
Parašė anonimasx
#365074 o kas bus jeigu benzodiazepinu su alko sumaišysi?[/quote]
bus kaip buvo Whitney Houston[/quote]

nu suprantu, kad sveikesnis netapsi bet norėčiau konkrečiau sužinot kas atsitiks - smegenis pažeisi ar kepenis ar pan. Be to ir nuo kiekio gi priklauso ane?
Vartotojo avataras
Parašė Phurriz
#365086 Kepenim labai negerai ir sirdziai. Jeigu jau nusprendei eiti i baliu ir gerti alkoholi, tai bent ta diena negerk vaistu, o ypac negerk benzodiazepinu ta diena.

Visiskai alkoholio atsisakyti reiktu jeigu vartojat vaistus, o jei nusprendet gerti, tai isiaiskinkit visus galimus pavojus.
Vartotojo avataras
Parašė biggie
#365096 Priklauso daug faktoriu cia. Is patirties tai skardine-dvi alaus nieko blogo apskritai, bet su benzodiazepinais geriama degtine istrins jusu atminti kaip trintukas, blogiausiu atveju gali buti ir respiratorine depresija, kada neprakvepuojama ir galima uzdusti.
Vartotojo avataras
Parašė Vaiduk
#365105 Priklauso ir nuo vaistu vartojimo stazo, jei katik pradejai gert xanaxa ar lexotanili ir uzvarai degtines tai cia pats blogiausias variantas. Be to prie kaikuriu vaistu ypac Antidepresantu nemaiso beveik alkoholis. Pavizdziui jei clonazepama geri, kad ir su alum bus blogai. O as isgeriu sertalini ir skardine pavizdziui tai nieko blogo nejauciu.
Vartotojo avataras
Parašė maumau15
anonimasx rašė:
maumau15 rašė:jei israsys zoloft drasiai gersiu bonka vyno:)

kasdien?

tris kartus metuose :))) jei gerciau kasdien tai man butu psichoze :bloga
Vartotojo avataras
Parašė maumau15
anonimasx rašė:
maumau15 rašė:
anonimasx rašė:kasdien?

tris kartus metuose :))) jei gerciau kasdien tai man butu psichoze :bloga

kokiom čia progom3 kartus

.nauji metai gruodzio 31
mano gimtadienis kovo 7
kazkuri grazi vasaros diena per kuria gersiu sangria:)
Vartotojo avataras
Parašė paulina
maumau15 rašė:
anonimasx rašė:

.nauji metai gruodzio 31
mano gimtadienis kovo 7

Kaip suplanuotai alkoholi vartoji, kazkaip keistai :achtung
Vartotojo avataras
Parašė maumau15
paulina rašė:
maumau15 rašė:
anonimasx rašė:

.nauji metai gruodzio 31
mano gimtadienis kovo 7

Kaip suplanuotai alkoholi vartoji, kazkaip keistai :achtung

jei neplanuociau gerimo ir neskaiciuociau gerimu kartu tai per metus vyna gercau dazniau gal net 100 kartu ( per visas progas sventes)