- 2014 05 19, 12:47
Nu na-chui, vakar ir vėl ištiko hipochondrijos priepuolis. Šiandien kaip ir viskas gerai, nieko blogo nenutiko, bet norisi verkti. Norisi, bet neišeina. Tokia nevykėlė jaučiuos, neverta nieko, nei sau kažką nusipirkti, nei kažkaip save pamalonint, nesvarbu, kas tai bebūtų.
- 2014 05 20, 08:53
Dabar sugalvojau - vieni daro, pyyp!, nors ir sunku, nes visada šiaip jau sunku. Kiti nedaro, nes sunku.
Gal reikia pyyp! pradėt gyvent kaip tam filme, kur gyvenimui sako taip? Lochiškas filmas, bet vis tiek gal? Na, tiesiog sakyt taip tiems dalykams, kuriems imi ieškot pasiteisinimų. Aišku, jei ten kokia visai nesąmonė, tai žinoma, kad nereikia.
Nieko nedarau. Guliu su pižama. Ir taip dienom. Šiandienos tikslus išsikėliau pyyp!. Aš nesuprantu, kodėl taip save skriaudžiu ir nesuteikiu sau galimybių - nu nesimokau, nesidomiu niekuo. Nors ėmus kažką veikt savaime dažnai ta nuotaika kiek pasitaiso.
Jau turiu planą pyyp! metimui rūkyt. Tiesiog negalėsiu rūkyt mėnesį laiko, na ir po to mėnesio nepradėsiu vėl. Ir noriu daug ką jau būt perskaičius, tai kol sesija - ruošiuosi egzams, nuo šiandien. O po sesijos jau ir metimai rūkyt, ir kiti reikalai. Žodžiu, man taip liūdna, viskas beviltiška atrodo. Aš sau beviltiška. Teisiog nebegaliu pakeist to vidinio įsitikinimo pyyp!. Kažkodėl viduj galvoju, kad visi labai normalūs, ir taip nesielgia kaip aš, nedaro tokių nesąmonių, nors patyliukais irgi nesąmones daro, tikrai taip. O aš įsitikinus, kaip durnė kokia, kad visgi nedaro, kad čia tik aš, tokia asociali ir nesveika.

Bet tikrai, būna, tokias nesąmones darau. Atidėliojimo, nerimo vedina. Taip ir gyvenimas praeis... O kokiom nesąmonėm užsiimdavom su anuometiniu draugu (visai nieko bendro su seksu, na gal, šiek tiek - kaip kam, bet nieko kenksmingo - nei mums nei kitiems) - na ir ką, jei ir jis, ir aš, reiškia, jau sąmonė. Bet tada visai susipainiojau, sutrikau baisiai, pasibaisėjau -