Iškarpos iš rietenų ir kalbėjimų ne į temą

Moderatorius: signs

Vartotojo avataras
Parašė Spalvininkas
#227454 aha , bet cia jau kazko stipriau ? Man ir daug kas pasimirsta , todel planuoju vest uzrasus iputes
Vartotojo avataras
Parašė Spalvininkas
#227457 pamaniau, kad kai ko turiu po ranka, galbūt pasitaikys

cia ne taip supratau ? tipo naturaliai tokia busena pasiekiai?
Parašė C'est la folie
#227459 Tfu, ne etnogenų, o enteogenų :D niemiegojimas daro savo :D
Vartotojo avataras
Parašė Spalvininkas
#227462 paaiskink nezinau kas tai yra
Parašė C'est la folie
An entheogen ("God inside us,"[4] en εν- "in, within," theo θεος- "god, divine," -gen γενος "creates, generates"), in the strict sense, is a psychoactive substance used in a religious, shamanic, or spiritual context.

Išvertus: Enteogenas (Dievas mumyse), psichoaktyvi medžiaga naudota religiniame, šamanistiniame ar dvasiniame kontekste.
Papraščiau tariant visos medžiagos, kurias senovėje (ir šiandien) naudodavo įvairiausių apeigų metu, kaip priemones suartėti, bendrauti su dievu.
Net kanapė yra enteogenas. Puikus pavyzdys Jamaikos rastafariai. Dar yra rašoma, kad Buda pirmąjį nušvitimą patyrė suvalgęs kažkokių grybų, o gyvenimo gale, prieš mirtį, prieš iškeliaudamas į nirvaną, jis buvo pavaišintas grybais vieno valstiečio, kurio sodyboje šis, kartu su savo mokiniais, buvo sustojęs pernakvoti.
Vartotojo avataras
Parašė Spalvininkas
#227466 o koks tavo enteogenas buvo ? :) Tukstancius metu jie vartojami ir nei viena religija be to neapsiejo , net ir krikscionybe , veliau krikscionys sugalvojo ir durnesniu svaiginomsi budu :D

Po 1980 metų haliucinogenų populiarumas ėmė mažėti, nes gatvėse vis labiau plito kiti narkotikai, tokie kaip MDMA, kurie labiau tiko vartoti vakarėliuose ir diskotekose, kur bendrauti su dvasiomis niekam nebuvo įdomu.

:D
Vartotojo avataras
Parašė Virtual
#227628 o as vyno isgeriau ir per youtube paieska paleidau pvz exorcism :bloga :D
ParašėKatinas
#227631 Labai normaliai cia. Mes viena karta su sese puse nakties ziurejom video apie vaiduoklius, egzorcizma, baigem ties nesveikais vaikais
ParašėKūnas
#227633 O va mano kambariokas ką tik išgėrė šiek tiek kavos ir kad juokauja, kad purkštauja per tą savo kompą, kaip tikras primatas. O kas būtų jei išgertų... kefyro, kodėl gi ne... baisu ir pagalvoti, kas būtų. :bloga
Parašė C'est la folie
#227640 Aš darau pažangą. Jau ketvirta diena kaip alkoholio nė lašo negėriau, vakar sugebėjau atsisakyti sidro, alaus ir degtinės. Didžiuojuos savimi. Ir apskritai geriau jaučiuosi.
Vartotojo avataras
Parašė Virtual
#227648 paziurek i mane rytoj [darbe] ir nereiks dar savaitei :bloga