Iškarpos iš rietenų ir kalbėjimų ne į temą

Moderatorius: signs

Parašė apple
#135615 kancia del ko?? del to ,kad sergat depresija ar kokia psichikos liga??? O KAIP JŪSŲ MANYMU KENČIA IR VISA GYVENIMA KENTĖJO ŽMOGUS KURIS GIME BE RANKŲ IR KOJŲ????! KURIAM depresija buvo visa gyvenima ir su kuriuo dauguma nenorejo bendrauti.Kuris niekuo nekaltas ,kad gime toks.
Džiaukites ,kad bent jau turit rankas, kojas ir galva ant pečių.
Pasaulyje yra ir vyksta daug baisesnių dalykų. O palyginant čia tik menkniekiai.
Reikia dziaugtis ,kad isvis gyvenate. paziurekit kiek zmoniu pasaulyje,badauja, serga baisiomis nepagydomomis ligomis ir mirsta.
Pasaulis žiauris. Bet reikia džiaugtis tuo ka turite..!
Vartotojo avataras
Parašė vikute
#135617 Apple turiu tau vienintelį klausimą - tu sergi depresija?
Parašė apple
vikute rašė:Apple turiu tau vienintelį klausimą - tu sergi depresija?

tas klausimas apie depresija tai visiskai ne i tema.

TEMA vadinasi KANCIOS PRASME. tai as ir parasiau apie Kancia kuria zmones jaucia. nesupranti ar kas?
Vartotojo avataras
Parašė Farewell
#135622 Jo, džiaukimės, nes kitiem blogiau, todėl mums nėra blogai diedas
Vartotojo avataras
Parašė vikute
#135624 Žinai, panele, lieti pyktį geriausia ant kitų "varant".Manau tu depresija nesergi, todėl ir nesupranti ja sergančių - kai kamuoja nežinia nuo ko prasidėjęs nerimas, kai būna taip liūdna, kad širdis plyšta, tada nerūpi niekas kitas. Čia besilankantys žmonės taipogi "gavo" ne pagal nuopelnus psichines ligas.Jei manai, kad psichinės ligos yra juokas, tada švelniai tariant aš pasiliksiu komentarus sau apie tai.
Vartotojo avataras
Parašė Būsena
#135625 apple, atsiprašau už smalsumą, bet ar tu sergi kažkuria iš šių psichikos ligų?

nes skaitant tavo pasisakymus, man kai kuriuos labai sunku suprasti ir priimti.

O KAIP JŪSŲ MANYMU KENČIA IR VISA GYVENIMA KENTĖJO ŽMOGUS KURIS GIME BE RANKŲ IR KOJŲ????!
Reikia dziaugtis ,kad isvis gyvenate. paziurekit kiek zmoniu pasaulyje,badauja, serga baisiomis nepagydomomis ligomis ir mirsta.

Nemanau, kad tas žmogus be rankų ir be kojų ypatingai tuo džiaugiasi, ar ne?
Tai kodėl tau atrodo, kad depresija ar kažkas kita yra kažkokia juokinga liga-dėl kurios mes turėtume džiūgauti?-oi ačiū dievui aš sergu tik depresija.

Taip yra, daug žmonių, kurie gyvena blogiau negu aš.

Bet jeigu aš gyvenu, o gyvenu greičiausiai tik vieną kartą, tai man labai norisi pragyventi pilnakraujį, su skausmu ir su džiaugsmu gyvenimą, o ne tą vienpusį košmarą, kurį iš dalies primeta depresija.
Ir jeigu man nepatinka depresija-tai aš turiu teisę - jausti tokį jausmą. O ne atsiprašinėti kitų, kuriems dar blogiau.
Parašė apple
#135629 nenoriu as isvis apie tai diskutuot.
parasiau savo nuomone apie tai ,nes ziurejau laida sia tema ir viskas.
jei kazkas nesupranta tai cia ne mano problemos.
Parašė apple
Būsena rašė:apple
Tai kodėl tau atrodo, kad depresija ar kažkas kita yra kažkokia juokinga liga-dėl kurios mes turėtume džiūgauti?-oi ačiū dievui aš sergu tik depresija.

Nereikia perkreipti sakiniu. As nesakiau ,kad depresija juokinga liga.
Vartotojo avataras
Parašė Būsena
#135639 apple - aš nenorėjau perkreipti tavo sakinių. Aš tik norėjau juos parodyti kitu požiūrio kampu.

Nežinau, gal čia man taip sutampa, bet vis susiduriu su tavo pasakymais, kurie skamba kaip pamokymai: rūkymas kenkia.

Kaip manai ar daug žmonių forume šito patys nesupranta? Atrodo, kad tu protinga ir supranti, o mes kvailiai be tavo pasakymo nu niekaip šito nesuprasim =) Kokį bendravimo stilių pasirenki-tokį ir atsakymą gauni :da
Vartotojo avataras
Parašė Būsena
#135664 apple, gal aš klystu, nes tu man esi tik nikas šiame forume.
Kažkodėl man atrodo, kad pyksti ant savęs, nes nesi tokia tobula, gera, dora, puiki, kokia norėtum.
O tuo pačiu pyksti ir ant visų kitų, kad jie nėra tokie, kokius norėtum juos matyti. Tavo noras būti tobula-tavo reikalas.
O va kiti turi teisę būti kokiais jie nori-bjauriais, netobulais-nes tai jų gyvenimas-ne tavo.

Apie kančią... Mano depresija davė man supratimą (dabar, kai pagėriau vaistukų ir pagerėjo), kad kai kurias kančias sukėliau sau aš pati-dėl savo būdo bruožų, mąstymo, elgesio šablonų. Ir kad tai galima bent iš dalies pakeisti į gerąją pusę. Tačiau nekaltinu dabar savęs dėl to-priimu, kaip jau įvykusį faktą.
Parašė apple
Būsena rašė:apple, gal aš klystu, nes tu man esi tik nikas šiame forume.
Kažkodėl man atrodo, kad pyksti ant savęs, nes nesi tokia tobula, gera, dora, puiki, kokia norėtum.
O tuo pačiu pyksti ir ant visų kitų, kad jie nėra tokie, kokius norėtum juos matyti. Tavo noras būti tobula-tavo reikalas.
O va kiti turi teisę būti kokiais jie nori-bjauriais, netobulais-nes tai jų gyvenimas-ne tavo.

Apie kančią... Mano depresija davė man supratimą (dabar, kai pagėriau vaistukų ir pagerėjo), kad kai kurias kančias sukėliau sau aš pati-dėl savo būdo bruožų, mąstymo, elgesio šablonų. Ir kad tai galima bent iš dalies pakeisti į gerąją pusę. Tačiau nekaltinu dabar savęs dėl to-priimu, kaip jau įvykusį faktą.

As nesuprantu apie ka tu cia... nusisneki visiskai.
Galiu pasakyt ti tiek ,kad klysti. Tu manes nepazisti ir nieko nezinai.
Ir patikek nepykstu as visiskai uz nieka ant saves.
Pagalvok ka rasai geriau...
Vartotojo avataras
Parašė vikute
#135678 Apple.Žmogus kaip ir tu, pareiškė savo nuomonę.
Parašė apple
#135684 as suprasciau jeigu tu mane pazinotum realiam gyvenime tai galetum kazka sakyt apie mane ,bet negi tu is Forumo žinučiu sprendi apie zmogu? kad as ten pykstu ant saves ir t.t...? Tokiu dalyku man net artimiausi zmones nera pasake ,o as taves net nepazistu.

matau ,kad prasidejo visiskas nusisnekejimas tad buciau dekinga jei moderatorius istrintu visas zinutes.
Vartotojo avataras
Parašė Būsena
#135692 Forume aš stengiuosi būti savimi ir rašau, tai ką noriu parašyti. Todėl manau, kad ir dalis kitų rašo tai ką galvoja. Ir patikėk, tos žinutės nemažai pasako apie žmogų.

Tokių dalykų tau net artimiausi žmonės nėra pasakę? O tu kada nors įsiklausai, kai tau ką nors sako?

Prasidėjo nusišnekėjimas ? Nesupranti, ką rašau? Kodėl nepaklausi? Ar bent kartais bandai įsiklausyt ką kiti tau sako?