Iškarpos iš rietenų ir kalbėjimų ne į temą

Moderatorius: signs

ParašėKatinas
#219226 Tema garo nuleidimui ;puf
Paskutinį kartą redagavo Katinas 2011 02 26, 00:10. Iš viso redaguota 1 kartą.
ParašėKatastrofa
#219227 Blyn, kaip nelaukiu rytojaus..
Vartotojo avataras
Parašė Partizanas
#219821 Mane užknisa, kad būtina į temą atrašyt VISADA , jei man tuo metu svarbu kitas žmogus , ir aš jo ko nors teiraujuosi , tai kodėl po galais turiu rašyt dar plius apie save , jei man tuo metu nusispjaut ką aš ten veikiu .
Tuo labiau , kad nei man ,nei jums nebus labai svaru kad '' aš dabar klausau muziką''..ar gi nuo to kas nors keičiasi .
negaliu pakęsti kai trina žinutes.
ParašėKatinas
#219824 O kokias tavo zinutes trina?
Vartotojo avataras
Parašė Morpheus
Partizanas rašė:Mane užknisa, kad būtina į temą atrašyt VISADA , jei man tuo metu svarbu kitas žmogus , ir aš jo ko nors teiraujuosi , tai kodėl po galais turiu rašyt dar plius apie save , jei man tuo metu nusispjaut ką aš ten veikiu .
Tuo labiau , kad nei man ,nei jums nebus labai svaru kad '' aš dabar klausau muziką''..ar gi nuo to kas nors keičiasi .
negaliu pakęsti kai trina žinutes.

Kas tave nuskriaude? :)
O rasyti i tema yra butina, nes kitaip bus visiskas bardakas.
Vartotojo avataras
Parašė Partizanas
#219848 Hmmm... gerai , tarkim žmogus sako, kad jam šiandien suknista diena... Paklausiu kas nutiko... // tai kur čia rašymas ne į temą ? juk nekalbu apie pievas ar tvoras .

Aš ir nenoriu sukelt bardako,bet tos super griežtos taisyklės erzina .
Vartotojo avataras
Parašė Morpheus
#219849 Jei atvirai nepastebejau, kad cia butu kazkas super griezto. Taip.., kartais kai kas uzknisa atsiranda tas grieztumas, taciau paemus bendra forumo vaizda ir atmosfera nera jokiu "super grieztumu". Va jei pasisakymai perzengia padorumo ir morales ribas tada i situacija buna ziurima grieztai ir negailestingai nes cia (atleiskit uz issireiskima) virtualus beprotnamis ir labai greitai situacija tampa nevaldoma :)
Vartotojo avataras
Parašė dangiska
#219854 bet cia tiesa Morfijau :D idomiai pasijauciau dabar budavo tokia aktyvia beprotnamio nare :lakstau :achtung
Vartotojo avataras
Parašė Morpheus
#219860 :jap
ParašėKatastrofa
#219868 Svarbiausia yra pripažinti, kad sergi ir kad beprotis esi :achtung
Vartotojo avataras
Parašė Morpheus
#219899 Del beprotiskumo nesigincysiu :achtung taciau tai jog neturiu ligos dziugina Paveikslėlis
Vartotojo avataras
Parašė the ending
#219928 aš ištryniau,pripažistu.nes temoje,"ka dabar veikiate" buvo ispletota diskusija,nebepamenu kokia,nes tai buvo penktadieni.na,gerai,jei tai jau taips varbu,ir negalima susirasyt pm,nebetrinsiu;bet kai aklba du zmones(jei jau taip svarbu tai) ir issiterpia trecias,kuris sako ka jis tokiom situacijom daro..nu ka zinau...diskusija visai kitom temom,kai man rodos galima susirasyti pm
ParašėKatastrofa
#219967 Kas čia darosi, purvynėlis į purvynėlį nebepanašus.. :)
Vartotojo avataras
Parašė Stewie
#219972 Pyp zaraza brolis, pyp antra diena tik as pas ji, pyp, kaip kiaule prisiliuobe, o as kaip durne apsiblioviau, sustresavau, pyp....
ParašėKatinas
#219977 Morpheus, pasakyk, negi tu skaitai visa foruma?
:bloga :D