Iškarpos iš rietenų ir kalbėjimų ne į temą

Moderatorius: signs

Parašė Arlen
#233623 ar tik nauda is to bus labai abejoju. aplamai lai mane isvaro sio puslapio ikureja, bet nauda tik is bendravimo su sveikaisiais. as visada tik su jais bendrauju ir ne veltui sakoma nebendrauti su bloga nuotaika turinciais zmonemis. na cia ne apie mane zinoma, bet jei visi nebendrautu su tokiais tada belieka anoniminiu depresuotoju klubas. :achtung
Vartotojo avataras
Parašė DankanasMaklaudas
#233628 Arlen, jei tavo nuomonė tokia, tai visai nėra reikalo lankytis DK. Juk jokios naudo tau iš to :) Varyt niekas nevarys, tik kad prieštarauji pati sau :)
Parašė Arlen
DankanasMaklaudas rašė:Arlen, jei tavo nuomonė tokia, tai visai nėra reikalo lankytis DK. Juk jokios naudo tau iš to :) Varyt niekas nevarys, tik kad prieštarauji pati sau :)
taip, nes siuo metu yra per daug laisvo laiko ir senasis forumas pabodo, bet viskas pasikeis po rugsejo pirmos. siaip lankausi is neturejimo ka veikt, nors mano gydytojos nuomone tai nera gerai. kiti gali ka nors blogo pasakyt apie vaistus, kuriuos vartoju arba skustis sveikata ir veliau nesamoningai meginsiu prisitaikyti sau.
Parašė Jigrel
Arlen rašė:
DankanasMaklaudas rašė:Arlen, jei tavo nuomonė tokia, tai visai nėra reikalo lankytis DK. Juk jokios naudo tau iš to :) Varyt niekas nevarys, tik kad prieštarauji pati sau :)
taip, nes siuo metu yra per daug laisvo laiko ir senasis forumas pabodo, bet viskas pasikeis po rugsejo pirmos. siaip lankausi is neturejimo ka veikt, nors mano gydytojos nuomone tai nera gerai. kiti gali ka nors blogo pasakyt apie vaistus, kuriuos vartoju arba skustis sveikata ir veliau nesamoningai meginsiu prisitaikyti sau.

o tavo gydytoja kartais ne komuniste?
Parašė Arlen
Jigrel rašė:
Arlen rašė:

nezinau, bet manau ji teisi.
ParašėKatinas
Jigrel rašė:

Arlen tikrai nera pirmoji nare, kuriai gydytoja nepatare cia lankytis. Cia faktas. Taciau jis neisreiskia mano asmenines nuomones, ja as pasilaikysiu sau.
ParašėKūnas
#233669 Jo, su tais nesveikais ir sergantiems, ir sveikiems bendrauti nenaudinga. Vapšė jie...
ParašėKatastrofa
Kūnas rašė:Jo, su tais nesveikais ir sergantiems, ir sveikiems bendrauti nenaudinga. Vapšė jie...

:D
Parašė Nematoma
#233765 Va, va, tobulas įrodymas, kad psichikos sutrikimų turintys asmenys patys linkę diskriminuoti panašaus ar analogiško likimo žmones.
Vartotojo avataras
Parašė ladyruby
#245445 kiek naudingu nuomoniu cia isgirdau diedas :D
Vartotojo avataras
Parašė Paukstis
Nematoma rašė:Va, va, tobulas įrodymas, kad psichikos sutrikimų turintys asmenys patys linkę diskriminuoti panašaus ar analogiško likimo žmones.

Nelygu koks sutrikimas. Kartais panasaus pobudzio liga turinti zmogu net lengviau suprasti.