Iškarpos iš rietenų ir kalbėjimų ne į temą

Moderatorius: signs

Vartotojo avataras
Parašė Astro-Meška
Paukstis rašė:
maingirdas rašė:Kas musu Rozytes nepazysta ?As prie jos Vilniuje pragyvenau nuo 1975 m.

O maingirdai, tai kiek tau meteliu, jei nuo 1975 ja pameni? Gal kokiu 1952m gimimo busi?

maingirdas rašė:ne as jaunesnis ,man 55 metai ,nes as atvaziavau 1975 m. i Vilniu mokytis,o Rozyte jau buvo.Nezinau kiek jai metu ?

Paukstis rašė:Matai, koki niucha turiu su amziumi :bloga o Rozei panasiai meteliu.

maingirdas rašė:ale kiek Rozytei metu ?

Paukstis rašė:Siandien kai sutiksiu - paklausiu. Daug kas galvoja, kad ji tik pinigu kavai ir bandelei nori... Deja,pas ja toks demesio supratimas... O ji megsta ir pakalbeti... Ji jaunysteje nelaime atsitiko, tad va kokios pasemes...
Vartotojo avataras
Parašė maingirdas
#266773 Labai aciu kunigaiksciui Myskinui,kad Rozyte perkele i Purvyneli.Gal kas turit nuotrauka Rozytes ideti i foruma ,kad geriau suprastu apie eina kalba .
Vartotojo avataras
Parašė maingirdas
#266915 bet maciau LRyto video,kaip Rozyte kaime gyvena. :kazokas
Vartotojo avataras
Parašė maingirdas
#266931 Rozyte i DK pateko . :achtung
Vartotojo avataras
Parašė Paukstis
#266935 Menu senai laikais vaziuoju traukiniu, o ji per vagona praeina, kapeiku parenka... Po to atsisedo ir issitrauko sokolado didele plytele, lauzo ir valgo... O tuo metu deficitas buvo tas juodas sokoladas...As dar vaikas buvau...Man taip jo norejosi...Net pagailejau tada, kad jai kapeiku daviau...
Vartotojo avataras
Parašė Anomaly
#266937 Net žagtelėjau kai tokią temą pamačiau.Kažkas yra gerai pasakęs,kad tokie žmonės kaip Rožytė yra miesto puošmena.O aš net nežinojau,kad ji Vilniuje gyveno...visada girdėdavau pasakojant kaip ji kasdien traukiniu atvažiuoja į miestą.
Vartotojo avataras
Parašė Paukstis
#266939 Ji ir negyvena Vilniuje. Ji kasdien, nesvarbu - ar lija ar ne - traukiniu vaziuoja i kaima... Anksciau dar maisus su turtais tasydavo... dabar tik maiselis -du ir rankinukas... Kaip ji sake - dirbt reik... dirbt...
Vartotojo avataras
Parašė intentions
#266940 Prisirenka pinigeliu ir eina i Humana prekintis. Maciau ja ten lobiu beieskant.
O siaip isskirtine ji moteriske :)
Vartotojo avataras
Parašė the ending
Paukstis rašė:http://iy.delfi.lt/norm/80170/3858704_YXIhOH.jpeg

NORIU tokios tašės su Monroe.
Vartotojo avataras
Parašė Anomaly
#267070 Rožytė kaip mados guru diktuoja paskutines mados tendencijas. :D
Vartotojo avataras
Parašė Paukstis
#267074 Jo, tik ta peruka kuri ji dabar nesioja issukuoti reikia... O tai dideliu dredu pataps,,,(kaip pas ta savotiska vyriski)
Vartotojo avataras
Parašė Anomaly
#267078 Tas savotiškas vyriškis tai irgi personažas,apie jį jaučiu irgi temą galima būtų užvesti.O Rožytę visai neseniai mačiau kaip nuotaką apsirengusia-visa balta kaip gulbė plaukė Pilies gatve. :)
Vartotojo avataras
Parašė Astro-Meška
#267101 Aš gal prieš pusmetį mačiau, bet aišku, aš retai centre lankausi... Dar yra tas kunigaikštis, bet šis man daugiau su neigiamom emocijom asocijuojasi...