Iškarpos iš rietenų ir kalbėjimų ne į temą

Moderatorius: signs

Parašė KimUngYung
#315870 Sveiki, jeigu dabar suoptimalizuotu kas JUSU atminti, ir darbinius procesus? Ar nebutu logiskai, ir perspektyviai daug geriau gyventi?:) Gryzau, ir del analitiniu psichikos problemu;) Kas ten teige, jog as neismanau nieko? PAGRYSTAI? as logiskai ivertinu kiekviena, ir kiekvienam bunu toks, kokios yra mano moralines normos;) Taigi, uz neapykanta, ir niekinima, sumokat TRIGUBAIi;p neneigsiu, kad galiu iki samones pazinti, ir net analitines psichoterapyjos mechanizmais, nusodinti, iki samones;p ;) Aisku, kad kiekvienas, kuris savo mintyse prileidzia mano ego;) ir yra MILLENIUMO EROS FAKTAS;P tie, kurie bando uzgincyti;} kas yra niekinimas?:) AS CIA SITAM PUSLAPI, DEL GYJIMO PROCESU;p ar teko suvokti, kad yra PRADZIA ir PABAIGA: ) ir kodel visame sios PRADZIOS IR PABAIGOS VISATOS EROSE;PPPPPP :da yra tokia mintis, kad samonej, tai analitinis nuvertinimas;) taigi..
kad pabrezti procesu nauda, dideles logikos nereikia;}
ar kas neigsit, kad paprastai, kiekvienas, kaip lacan sake, gali kurti?
Suvokiu, kad cia didele neapykanta, is tu, kurie prisidengia savo egoistiniais motyvais, save laiko, itin asmenybemis, kurios nevykusiai koreliuoja, su faktu;) kad nei logikos, nei astraus proto, nei segmentu ;p dideles apimties frustruoto jausmo, ir isstumtu mechanizmu pasamonek;) tai zodziu, neveik protiskai atsilike, tik neturintis, kur det ;] savo pykcio;) aisku, ar kas?:] as neidelizuoju ir neneigiu, kad procesam, kurie reikalingi pasveikti, dar reikia ir suvokt, ka mano zinios duoda;p
GERINDAMAS DARBINES ATMINTIES, IR LOGOSO ERDVINES FUNKCIJAS, AS SAMONINGAI, KAIP PSYCHOANALITIKAS, GALIU SUDERINTI, NET IKI 40-60 BALU DIDESNI STANFORD-BINET SKALEJE IQ.., IR MANO PSYCHOANALITINIS METODAS, TIKRAI VEIKIA;P NORINTIS, PARASYKIT;} AISKU, AS ISIPLESIU, IR DETALIZUODAMAS, KAIP IS ATMINTIES PROCESINIO BLOKO, I SAMONE GRYZTA PRISIMINIMAI;P
aiski analitinio darbo pradzia;)
kiekvienas, kuris nori, su savo samone padirbet;) parasykit man, i skype PSYCHOANALITIKAS ;) JEIGU TOKIU ATSIRAS;P TAI NETIK SUGYDYSIU LIGAS, BET IR PROBLEMOS VISOS ISISPRES;P AS SAVO BAZINE INDUKCIJA, IR SEGMENTU PROCESINES VEIKLOS DARBINES ZINIAS, PRILEIDZIU, IR PRIE INKLIUZINIU KOOPERTUOTU ATMINTIES PROCESU;) AISKU, AS ISMANAU, IR SAVE;) IR SAVO PROTINES VEIKLOS PASTANGAS;P KAM REIK?
PAGALBA, BE GALO GREITU ;P IR SKUBIU MOMENTU;P
Pagrystai? ? GERAI, DABAR TIKSLIAI, APIBUDINSIU SAVO MECHANINI PSYCHOANALITINI PROCESA;) TINKAMAIS, IR MEDICINISKAIS TERMINAIS, O TIE, KURIE BANDYSIT, KAZKA UZGINCYT;P JEIGU TOKIU ATSIRAS;} PRIES MANO MORALES NORMAS;P GALIT BANDYT;P TEIGIU, KAD IR EROSE, IR ESME, AS ESU ESYBE, IS ESYBIU;PPPPPP.
Tinkamai ir mechaniskai veikiant segmentuotai indukcijai, kuri randasi paciame smegenu centrinio ir hipokampo, ir netgi ir paskutines retrogradines bazes, ir indukuota, ir veikianti incepsija;) gali buti suderinta, su OPTIMUS PRINCIPE;P morales norma, ir ja veikiant, galima atgaminti, tai ko neprisimename;} aisku as paaiskinsiu, tikrais faktais;) ar pamenat ta tyrima, kuris teige, jog.. laisvoji valia egzistuoja, tik vakuume?:) aisku;) tai paprastas atminties faktas;p is detalizuoto, ir principus suvokiancio aiskaus fakto, galima padaryti, is $:) ne kiekvienas tai sugeba;} jeigu optimali darbine, ir ilgaleikes stinkturines problematikos dabartines stimuliacijos veikla, butu ne atminties gerinimas?:) aiski, ir darbiniu procesu dalinai sureguliuota veikla;) as gerinciau procesus isstumdamas, ir isstumdamas, i atmintine, ir tabula rasa, tai kas veikia nervus;} veikiant nervu kanalu ir persodininines stigmas;) galima frustruoti, ar ne?:) tai ir yra optimalus procesas;] zinoma, kad po keletos mano intervenciju, atsirastu ir norimas samones isipletimas, ir zinot?:] 30-60 punktu pakelus intelekta;) butu ir problemas sprest lengviau, ar tai kas bandys vel paneigt?;]
zinot, dar grysiu, ir prie paprasto fakto;) PELEDA;] ko ten rasei, kad nieko neismanau?:] ar nerimas, ir baime buvo uzgoze tavo prota?:) cia ne izeidimas, ir paprastas faktas;) o dabar as grysiu, arba i si puslapi visam;] arba paprastai, jeigu ner ;] naudos reikalo, tai ir jums tas;) kas paneigs, kad draudziama eksperimentuot/ / ? TAI TOKIOS IR YRA MANO MORALINES NORMOS!
suprantama, kad procesams atmintyje :super ir smegenyse veikiant, yra dirbama su visa smegenu punkcija;} as ismanau, netik psychoanalize, ar tai, kas yra tikslieji mokslai, as galeciau, ir smegenu chirurgines veiklos imtis;} bet zinoma tam;) nei tinkamos motyvacijos, ir net ir praktikos reiktu;} kaip sakant teorijos, yra zinomos, o praktiskai, tai dar reikia ir suvokt;} ka daryt;p ir kam;D tai cia, apsiriboju, tik teorijoms;) o psychoanalizej? kas nesake, kad analitikas, turi turet charakteri?:} kad isplesti IQ, reikia darbo;) tai padetu susikooperuoti, ir susireiksminti tiems, kuriems to nereik? aisku, kad ne;}
taigi.. optimalus stabilizacijos procesas, kuri as ivertinsiu teigiamomis savo ziniomis, ir suprantama, kad procesas, kuris stulbinanciai, iki 200-500% isplestu net ilgalaikes atminties salygas;} mano principe yra, ir sio metodo stabilumas;) ar kas neigtu, kad gali pradeti procesa?
suvokiant, kad mes is analitines puses, turime daug darbo;)
as siuo metu kuriu, ir metoda, kaip prieiti, prie substancijos;) ir, kaip prisiminti, savo protu;) tai, kas buvo pareiksta man;) ar cia yra nustatytas pazeidimu KODEKSAS?;] kas pazeidzia mano GARBES JAUSMA, SULYG SALYGINAI, YRA VISISKAI DEFRAGMENTUOJAMAS;PPPPPPPP.
IR ZINOT, DAR..
apie atminti;) ir IQ.. ;} nera to, ko neimanoma iveikti;) ar atsiras norinciu? SKYPE: PSYCHOANALITIKAS
Vartotojo avataras
Parašė EniGmO
#315873 kažkam psixozė pačiame įkarštyje .

Paveikslėlis
Parašė KimUngYung
EniGmO rašė:kažkam psixozė pačiame įkarštyje .

Paveikslėlis

TAU PRADEJUS MANE IZEIDINET;P NEBUS, KAIP TAI ONUTEJ, KURI PAMIRSO, IR KUR GYVENA, IR KA DARO?:] AS ISSTUMSIU, SU SAVO PROCESINES AKTUALIZACIJOS PRINCIPU, IS TAVES VISA ILGALAIKE ATMINTI;} ZIUREK, :da ......, ;] IKI SAMONES, TU NEIGSI?;] JEIGU SU LIGU ISRASAIS, IR SU LIGU IVERTINIMAIS;} TAI REALYBE, KAD SU SIUO PSYCHOANALIZES METODU;P SUSIDURIAU;P BET TEKO TOKIUS, KAIP TU;P REANIMACINEJ GAIVINT;P STILL PROOF ON THE BORDERLINE, IT``S YOU ANY?;] FOR NEXT DAY;P I REASONING;P AR ZINAI, KODEL TAVO SIENOJ, TAI ATSIKARTOJA?......, BE PROCESINIO ATMINTIES STIMULO ISSTUMIMO, DAR PRIDESIU, IR SAMONINGAI NEUROZE;} IR BE ABEJO, KAD GALIU PAAISKINTI, KAIP ATRODO SMEGENU VEZIO UZUOMAZGOS;P KA IR PATI SUPRANTI;} TAVES NER, NES TAVES NERA.. TU NEEGZISTUOJI, NES KEICIU TAVO EGO;P IR DEFORMUOJAMA VISA SAMONE;P
WANT TO BE NEXT?;] KAM REIKES TIKRO SUGYDYMO, TIE PAPULS I MANO MILLENIUMO EROS FAKTA;} AR NESAKIAU, KAD KITU MORALES NORMOS, GALI BUTI IVERTINTOS TIK KRITISKAI?
KAIP JUS ISIVAIZDUOJAT, SU ARGUMENTAIS, SU VISA PROBLEMOS ESME;) SU DETALIU IR NUOSEKLIU LOGISKU, IR NETGI IR PACIU SILOGISTINIU EGOCENTRIZMU;P IR SU SALYGOMIS, PAAISKINTA, BE GALO NUOSEKLIAI, BE PROTO RAISKIAI, NES KIEKVIENA KLAIDA, GALI BUTI, TIK MASTYME;P IR BE PRINCIPU? AS NEIGIU, KAD NER;] KAZKO, KAM KAZKAS YRA;} BE GALO DIDELIS PAVYDO JAUSMAS, ANE?
Vartotojo avataras
Parašė EniGmO
KimUngYung rašė:
EniGmO rašė:.

TAU PRADEJUS MANE IZEIDINET;P NEBUS, KAIP TAI ONUTEJ, KURI PAMIRSO, IR KUR GYVENA, IR KA DARO?:] AS ISSTUMSIU, SU SAVO PROCESINES AKTUALIZACIJOS PRINCIPU, IS TAVES VISA ILGALAIKE ATMINTI;} ZIUREK, :da ......, ;] IKI SAMONES, TU NEIGSI?;] JEIGU SU LIGU ISRASAIS, IR SU LIGU IVERTINIMAIS;} TAI REALYBE, KAD SU SIUO PSYCHOANALIZES METODU;P SUSIDURIAU;P BET TEKO TOKIUS, KAIP TU;P REANIMACINEJ GAIVINT;P STILL PROOF ON THE BORDERLINE, IT``S YOU ANY?;] FOR NEXT DAY;P I REASONING;P AR ZINAI, KODEL TAVO SIENOJ, TAI ATSIKARTOJA?......, BE PROCESINIO ATMINTIES STIMULO ISSTUMIMO, DAR PRIDESIU, IR SAMONINGAI NEUROZE;} IR BE ABEJO, KAD GALIU PAAISKINTI, KAIP ATRODO SMEGENU VEZIO UZUOMAZGOS;P KA IR PATI SUPRANTI;} TAVES NER, NES TAVES NERA.. TU NEEGZISTUOJI, NES KEICIU TAVO EGO;P IR DEFORMUOJAMA VISA SAMONE;P
WANT TO BE NEXT?;] KAM REIKES TIKRO SUGYDYMO, TIE PAPULS I MANO MILLENIUMO EROS FAKTA;} AR NESAKIAU, KAD KITU MORALES NORMOS, GALI BUTI IVERTINTOS TIK KRITISKAI?
KAIP JUS ISIVAIZDUOJAT, SU ARGUMENTAIS, SU VISA PROBLEMOS ESME;) SU DETALIU IR NUOSEKLIU LOGISKU, IR NETGI IR PACIU SILOGISTINIU EGOCENTRIZMU;P IR SU SALYGOMIS, PAAISKINTA, BE GALO NUOSEKLIAI, BE PROTO RAISKIAI, NES KIEKVIENA KLAIDA, GALI BUTI, TIK MASTYME;P IR BE PRINCIPU? AS NEIGIU, KAD NER;] KAZKO, KAM KAZKAS YRA;} BE GALO DIDELIS PAVYDO JAUSMAS, ANE?

Tavęs niekas neižeis labiau nei tu pats save įžeidinėji rašydamas tokias paliavas.Jaučiu tau dėmesio reik,bet galima ir kitais būdais jo paprašyt.žodžiu ką aš čia išvis veikiu skaitydama tokias nesąmonesd,ir dar atrašydama tau.
:? :D :D :D
Vartotojo avataras
Parašė EniGmO
#315893 tu pirma nickname be klaidų pasirašyk,o tada kalbėk apie savo aukštą IQ..mano ne toks aukštas,tai tavo materijos nesuprasiu :da