- 2014 05 10, 12:47
Kuroshitsuji rašė:Aš geriu kai kurių išpeiktą taip vadinamą prozac, bet manau ir jaučiu, kad jis man padeda, tas slopinimas man būtinas, nes aš daug ko nesugebėčiau padaryti be vaistų ar ba padaryčiau, o pasekmės, kad reiktų po to dvi dienas gaivelėtis. Aišku, kad joks norm. žmogus negertų JOKIŲ vaistų, nes jie ir kenkia, bet kaip mano gyd. sako renkiesi mažesnę blogybę. o ta daktarė anglų depresijos neturėjusi užtat pievas šneka. Gilioj depresijoj ir į šikną atsiprašant kaišiotum, jei tik padėtų. Nu gal per grubiai aš, bet esu emocingas žmogus net ir su AD.
malonas rašė:Kuroshitsuji labai tesingai parašė. Aš tai net bybius čiulpčiau, jei tai padėtų nuo depresijos.
sophie rašė:... Nes tikrai turbūt visi čia ne tik bybius čiulptų, o ir dar baisesnius dalykus darytų, kad pagerėtų. O vaistai bent kažkiek pagerina. Ir nusispjaut į visas kitas nuomones.
slibinėlis rašė:Bybio čiulpimas turėtų pagerint sveikatą, tad gal verta pasiaukoti ir čiulpti, čiulpti, čiulpti, ir dar kartą čiulpti.
sophie rašė:slibinėlis rašė:Bybio čiulpimas turėtų pagerint sveikatą, tad gal verta pasiaukoti ir čiulpti, čiulpti, čiulpti, ir dar kartą čiulpti.
Gal rimtai vietoj gyvenimo prasmės paieškų verčiau pasiieškoti gero bybio?..
slibinėlis rašė:Bybiai po vieną nevaikšto.