Visiems, norintiems įveikti apatiją. Moderuoja visi, kas netingi, t.y. kuria užduotis.

Moderatoriai: Astro-Meška, Agni

Vartotojo avataras
Parašė linn
smekla rašė:Pasimerk žibučių =) Idealu, jei išeitų dar ir pačiai prisiskint =)

nepyk bet man toks juokas paeme dabar :D pasiziuriu pro langa o pas mumis tiek daug sniego kad medziu nebesimato...tai ziutes tokios juokingos pasirade...bet nusipirksiu paprastu geliu is parduotuves ir pasimerksiu.. :)))
Vartotojo avataras
Parašė Medeja
#119250 paziurek grazu teigiamu emociju kupina filma
iseik pasivaikscioti
pamiegok pietu
suvalgyk koki egzotiska vaisiu
nusipirk ka nors mielo sau
Vartotojo avataras
Parašė Agni
#121955 pasidaryk manikiūrą
nueik į spektaklį
nusipirk naują virdulį
Vartotojo avataras
Parašė Prakeiktasis
#122561 Pažiūrėk pro langa 15 minučių.
Nufotografuok kaip tau atrodo pati panika, žinoma jei turi tokią galimybę
Vartotojo avataras
Parašė linn
#122608 Jei galima butu siuo metu man neduokit uzduociu,nes nebeturiu laiko uzduotims,kiekviena diena tvarkausi namus,grindis plaunu kas antra diena,lyginu visus rubus,na palaikau visus namu kampus o tie namai pas mane nemazi,mokausi norvegu kalbos,anglu,skaitau labai daug knygu kitokiu,esu nusistacius savaites plana kada rupinuosi savo groziu,koreguoju mityba ir skiriu taip pat daug laiko tam,maista taip pat as tik gaminu namie tai valanda maziausiai tam uztrunku,nes kiti seimos nariai nenori valgyti to pacio ko ir as tai uztrunka gamnti kiekvienam dar ilgiau,o miegoti einu apie 9-10 vakaro nes ryte keliuosi 6 val ryto,bandau itraukti i savo rutina meditacija,beje dar dar darau pratimus su jogos kamuoliu,taip pat siuo metu dirbu daug daugiau ir nieko nebespeju...paskutines uzduotis pasistengsiu atlikti
Parašė Indre
linn rašė:Jei galima butu siuo metu man neduokit uzduociu,nes nebeturiu laiko uzduotims,kiekviena diena tvarkausi namus,grindis plaunu kas antra diena,lyginu visus rubus,na palaikau visus namu kampus o tie namai pas mane nemazi,mokausi norvegu kalbos,anglu,skaitau labai daug knygu kitokiu,esu nusistacius savaites plana kada rupinuosi savo groziu,koreguoju mityba ir skiriu taip pat daug laiko tam,maista taip pat as tik gaminu namie tai valanda maziausiai tam uztrunku,nes kiti seimos nariai nenori valgyti to pacio ko ir as tai uztrunka gamnti kiekvienam dar ilgiau,o miegoti einu apie 9-10 vakaro nes ryte keliuosi 6 val ryto,bandau itraukti i savo rutina meditacija,beje dar dar darau pratimus su jogos kamuoliu,taip pat siuo metu dirbu daug daugiau ir nieko nebespeju...paskutines uzduotis pasistengsiu atlikti

Šitiek daug darbų atlieki - manau, tam reikia nemažai valios. Džiaugiuosi, kad taip susidėliojai savo dienos ritmą ir stengiesi jo laikytis :super
Sėkmės tau =)
Vartotojo avataras
Parašė linn
#122703 aciu,tai jau tapo iprociu ir nepadaryt kazko jau nebegaliu nes pradeda erzinti..
Vartotojo avataras
Parašė Agni
#122856 linn, kad nebūtų nesusipratimų laikinai tavo šią temą rakinu, kai norėsi vėl užduočių, parašyk, atrakinsiu aš ar kitas moderatorius.