As suzveta :lakstau
Moderatoriai: Astro-Meška, Agni
- 2012 06 13, 21:33
Ji gyvena tarp Bergeno ir Oslo pusiaukeleje - mazame kimelyje kalnuose. Ten net nezinau kaip ta vieta ivardyti. Is didesniu miestu salia yra tokia Odda. Ten netoli yra Hardangervida - aukstu kalnu msyvas, ten turistine vieta. Nu labai grazu Norvegijoj
- 2012 06 13, 21:36
Vitalija , Norvegijoje mano kriksto sunus su seima gyvena ir as gal vaziuosiu . :lakstau
Aš turiu ligą, bet ne ji - mane
- 2012 06 13, 21:39
Numanau mazdaug kur gyvena, teko ten lankytis. Grazu ten ir kalnai ispudingi. Manau Odda arciau Bergeno nei Oslo, nors nesu isitikinus.
Maingirdai, o kurios Norvegijos dalyje taviskiai gyvena?
Vitalija rašė:Ji gyvena tarp Bergeno ir Oslo pusiaukeleje - mazame kimelyje kalnuose. Ten net nezinau kaip ta vieta ivardyti. Is didesniu miestu salia yra tokia Odda. Ten netoli yra Hardangervida - aukstu kalnu msyvas, ten turistine vieta. Nu labai grazu NorvegijojAs suzveta :lakstau
Numanau mazdaug kur gyvena, teko ten lankytis. Grazu ten ir kalnai ispudingi. Manau Odda arciau Bergeno nei Oslo, nors nesu isitikinus.
Maingirdai, o kurios Norvegijos dalyje taviskiai gyvena?
- 2012 06 14, 22:30
o as jau buvau sumascius, kad ketureilis bus pasvestas tau
O jei rimtai, uzduotims savaitgali atlikti nebus laiko-isvaziuoju pas drauge. Viena! Kaip lauuukiu :lakstau !!!!
Pasijungus tikiuosi rasti nauju uzduociu kitai savaitei
maingirdas rašė:Tu sukurk eilarastuka apie Mints .
o as jau buvau sumascius, kad ketureilis bus pasvestas tau
O jei rimtai, uzduotims savaitgali atlikti nebus laiko-isvaziuoju pas drauge. Viena! Kaip lauuukiu :lakstau !!!!
Pasijungus tikiuosi rasti nauju uzduociu kitai savaitei
- 2012 06 16, 06:42
suorganizuok DK mytą (parašyk mytų temoje, galbūt atsiras bent vienas Norvegijoje gyvenantis Lietuvis)
pamiegok pietų
iškepk štai tokį:
http://www.sonatinos-receptai.lt/2012/0 ... ebras.html
pamiegok pietų
iškepk štai tokį:
http://www.sonatinos-receptai.lt/2012/0 ... ebras.html
- Puslapis 3 iš 3
- 1
- ,
- 2
- ,
- 3

Gal ir tavo drauge netoliese? Tikrai nepakartojamas gamtos grozis cia, as niekada matyt neatsigrozesiu...