- 2014 08 30, 12:38
Na, kotletus vakar kepiau pacius paprasciausius, bet uztat isbandziau sokoladini cukiniju pyraga (va is cia: http://www.manonamai.lt/mano-sodas-ir-k ... d=62143837) Super! Tik miltu daugiau dejau, bo labai skystai atrode.
Ketvirtadieni darbe sedejau, ir visa diena jauciau baisu pykti - ant visu ir ant visko. Nusprendziau, kad pavargau, parasiau prasyma ir iseinu atostogu - kita savaite dar dvi dienas atidirbsiu ir tada - 16 dienu be akropolio!
Duokite man kokia nedidele uzduotele siandienai ir kokia nors truputi rimtesne rytdienai
Ketvirtadieni darbe sedejau, ir visa diena jauciau baisu pykti - ant visu ir ant visko. Nusprendziau, kad pavargau, parasiau prasyma ir iseinu atostogu - kita savaite dar dvi dienas atidirbsiu ir tada - 16 dienu be akropolio!
Duokite man kokia nedidele uzduotele siandienai ir kokia nors truputi rimtesne rytdienai

Pavyzdžiui,jei tai dar nėra padaryta. Visus vasarinius,ir tikrai nenaudojamus šaltuoju sezonu rūbus susisandeliuoti maišeliuose,dėžese ar dar kur, taip kad ,nesitrukdytų iki kito šilto sezono,ir pasiruošti ateinančiam vėsiam sezonui