Visiems, norintiems įveikti apatiją. Moderuoja visi, kas netingi, t.y. kuria užduotis.

Moderatoriai: Astro-Meška, Agni

Parašė sauliuxxx
#323928 Na, kotletus vakar kepiau pacius paprasciausius, bet uztat isbandziau sokoladini cukiniju pyraga (va is cia: http://www.manonamai.lt/mano-sodas-ir-k ... d=62143837) Super! Tik miltu daugiau dejau, bo labai skystai atrode.

Ketvirtadieni darbe sedejau, ir visa diena jauciau baisu pykti - ant visu ir ant visko. Nusprendziau, kad pavargau, parasiau prasyma ir iseinu atostogu - kita savaite dar dvi dienas atidirbsiu ir tada - 16 dienu be akropolio!

Duokite man kokia nedidele uzduotele siandienai ir kokia nors truputi rimtesne rytdienai :)
Parašė K2_fujativeK2
sauliuxxx rašė:Na, kotletus vakar kepiau pacius paprasciausius, bet uztat isbandziau sokoladini cukiniju pyraga (va is cia: http://www.manonamai.lt/mano-sodas-ir-k ... d=62143837) Super! Tik miltu daugiau dejau, bo labai skystai atrode.

Ketvirtadieni darbe sedejau, ir visa diena jauciau baisu pykti - ant visu ir ant visko. Nusprendziau, kad pavargau, parasiau prasyma ir iseinu atostogu - kita savaite dar dvi dienas atidirbsiu ir tada - 16 dienu be akropolio!

Duokite man kokia nedidele uzduotele siandienai ir kokia nors truputi rimtesne rytdienai :)

kaip pavydziu tau.
Parašė sauliuxxx
#323935 Ko? Pyrago ar atostogu? :)
Parašė K2_fujativeK2
sauliuxxx rašė:Ko? Pyrago ar atostogu? :)

ir to ir to.. :-)
Parašėvarliuke
sauliuxxx rašė:

Naaa........ :? Pavyzdžiui,jei tai dar nėra padaryta. Visus vasarinius,ir tikrai nenaudojamus šaltuoju sezonu rūbus susisandeliuoti maišeliuose,dėžese ar dar kur, taip kad ,nesitrukdytų iki kito šilto sezono,ir pasiruošti ateinančiam vėsiam sezonui :da
Tai nežinau kokia ši užduotis būtų,lengva,ar sunkesnė :)
Parašė sauliuxxx
#323970 K2_fujativeK2 - jei netoli Klaipėdos esi, pyragu vaišinu :) O atostogų aš jau pati sau pavydžiu :achtung

Lauriukas - padaryta :) Pirmadienį susitvarkiau savuosius, antradieni - vaiko drabužius. Šiandien taip tingiu... Net maisto negaminau, a la, susiraskit kas ką norit šaldytuve. Visą dieną arba miegu, arba mezgu, arba su vaiku multikus žiūriu :)
Parašė K2_fujativeK2
sauliuxxx rašė:K2_fujativeK2 - jei netoli Klaipėdos esi, pyragu vaišinu :) O atostogų aš jau pati sau pavydžiu :achtung

Lauriukas - padaryta :) Pirmadienį susitvarkiau savuosius, antradieni - vaiko drabužius. Šiandien taip tingiu... Net maisto negaminau, a la, susiraskit kas ką norit šaldytuve. Visą dieną arba miegu, arba mezgu, arba su vaiku multikus žiūriu :)

Gaila tolokai randuosi :-) Kaip smagiai skamba su vaiku multikus zeti :super
Parašė sauliuxxx
K2_fujativeK2 rašė:Gaila tolokai randuosi :-) Kaip smagiai skamba su vaiku multikus zeti :super

Chm, patikėk, ypač skaniai prisijuokiau, žiūrėdama mikę pūkuotuką :achtung