Visiems, norintiems įveikti apatiją. Moderuoja visi, kas netingi, t.y. kuria užduotis.

Moderatoriai: Astro-Meška, Agni

Vartotojo avataras
Parašė maingirdas
#261231 Negali buti ,kad mergytei 1,5 menesio ir dirbat .Kas priziuri?
Vartotojo avataras
Parašė Agni
#261232 vyras, paskutinę dieną aš dirbau iki 6 vakaro ir tada išvažiavau gimdyt, o antrą dieną po gimdymo vėl pradėjau dirbti. o kas daryt? ši siaubinga šalis nesuteikia man jokių galimybių gauti motinystės atostogas nepaisant to, kad aš dirbu, pati save išlaikau ir moku tokius pačius mokesčius kaip ir dirbantys pagal darbo sutartis.
Vartotojo avataras
Parašė Vitalija
#261233 O siaube....Uzuojauta didziausia...:(
Vartotojo avataras
Parašė maingirdas
#261235 Man Jusu Agni pasidare gaila ,duosiu tik lengvas uzduotis.Netikejau ,kad Jums taip sunku .As suprantu ,nes as maziuku turiu .
Vartotojo avataras
Parašė Agni
#261236 kad mano vyras būtų toks supratingas :achtung jis galvoja, kad aš dar jam ir susitvarkyt turiu padėti :achtung
Vartotojo avataras
Parašė maingirdas
#261237 Jeigu jis Jus myli ,tai niekas neturi buti sunku .Bet ka padarysi ,visaip buna.As ,kaip vyras ,Jus Agni labai gailiu. :flo
Vartotojo avataras
Parašė intentions
Agni rašė:vyras, paskutinę dieną aš dirbau iki 6 vakaro ir tada išvažiavau gimdyt, o antrą dieną po gimdymo vėl pradėjau dirbti. o kas daryt? ši siaubinga šalis nesuteikia man jokių galimybių gauti motinystės atostogas nepaisant to, kad aš dirbu, pati save išlaikau ir moku tokius pačius mokesčius kaip ir dirbantys pagal darbo sutartis.

ojoj, dar to neteko girdet... :bloga

o dar uzduociu prasosi, as manau netureciau nei jegu, nei noro iki sio skyrelio dasliauzt...

Nu Agni supermama! :king
Vartotojo avataras
Parašė Agni
#261370 na reikia gi kažkaip gintis nuo depresijos, kažkur atitrūkti, o užduotys tam puikiai tinka.
Vartotojo avataras
Parašė Stewie
#261759 Nupirk helini balioną, pririšk mergaitei prie kojos, turėtu patikti (merginai ) :)
Vartotojo avataras
Parašė Vitalija
#261761 Nezinau ar megsti, bet jei megsti - ilgai paguleti pilnoje putu, vonios druskos ar dar kokio malonaus gerio vonioje ir palepinti save =)
Jei nemegsti vonios - tai po gero duso, palepinti savo kuna kremais, losijonais ar kitokiais kosmetiniais dalykeliais:)
Vartotojo avataras
Parašė maingirdas
#262571 1.parasyti ka nors grazaus apie meile
Vartotojo avataras
Parašė Agni
#264161 pradėjau žiūrėti lost

pradėjau žiūrėti the killing
Vartotojo avataras
Parašė Agni
#264204 pradėjau žiūrėt spartacus
Vartotojo avataras
Parašė Agni