Visiems, norintiems įveikti apatiją. Moderuoja visi, kas netingi, t.y. kuria užduotis.

Moderatoriai: Astro-Meška, Agni

Vartotojo avataras
Parašė Agni
#229592 mona, mielai pasidaryčiau, jei pasakysi kaip, nes rankdarbiuose aš žalia ir kreivarankė, bet paprašysiu vyro pagalbos, nes jis auksarankis, tik metodikos reikia :achtung
Vartotojo avataras
Parašė Agni
#229593 man nei viena užduotis ne kvaila, labai dėkui, galit duoti į valias ir toliau :lakstau
Vartotojo avataras
Parašė mango
#229596 čia parašyk veiksmų planą, minimum 7 punktai, tema (-5 kg)
Vartotojo avataras
Parašė Būsena
#229599 Įsivaizduok, kad esi gyvūnas ir elkis, kaip jis.
ParašėKatinas
#229617 Perskaityk knyga
Nupiesk ka nors labai spalvoto
Issukuok suni
Vartotojo avataras
Parašė Agni
Cikadelė rašė:Iš bibliotekos pasiimk tris skirtingų žanrų knygas,galbūt ką nors nebūdingo sau :)
Pasidaryk vandens su citrina ir medumi (jeigu nėra alergijos!) ir ramiai išgerk balkone vakare.
Pažiūrėk filmą Amelija iš Monmartro,net jeigu jau ir matei.Po jo pagulėk vėsioje vonioje ir pasvajok apie Paryžių.
Jeigu mėgsti auskarus ir jų daug turi,tai pasidaryk ką nors panašaus į :

http://i52.tinypic.com/107rpcm.jpg

Jei ne,tai pasakyk kokius papuošalus mėgsti (jeigu išvis mėgsti) ,tai paieškosiu kokios kitos užduoties,panašios į auskarų 'paveikslėlį'.

pasiėmiau mažąjį princą (tas visiškai nebūdinga man), amerikos psichopatą ir savaitgalis paryžiuje, visos knygos absoliučiai skirtingos.

išgėriau arbatos su citrina ir cukrumi (nes pamiršau, kad reikia su medumi) balkone dabar, nes vakare ten bus karšta.
Vartotojo avataras
Parašė Agni
#229929 amelijos užduotis atlikta.
Vartotojo avataras
Parašė Agni
#230753 na, kadangi pati nemokėjau padaryti auskarų kabyklos, tai man ją pagamino vyras, užduotis atlikta.
ParašėKatinas
#230758 Paplepek su seniai matyta drauge
Susirasyk dienos arba savaites tikslus ir stenkis ju pasiekti
ParašėCikadelė
Agni rašė:na, kadangi pati nemokėjau padaryti auskarų kabyklos, tai man ją pagamino vyras, užduotis atlikta.

Gal nuotrauką?Įdomu būtų pamatyt :)
Vartotojo avataras
Parašė Agni
#230941 šuo išvedžiotas.
Vartotojo avataras
Parašė Agni
#230943 Paveikslėlis
ParašėCikadelė
#230945 Ei,labai super!
Vartotojo avataras
Parašė Agni
#230946 agha, man irgi patiko, juo labiau, kad viską nuo menkiausios detalės padarė pats, t.y. čia nepirktas rėmas, o jo gamintas.
Vartotojo avataras
Parašė Mona
Agni rašė:mona, mielai pasidaryčiau, jei pasakysi kaip, nes rankdarbiuose aš žalia ir kreivarankė, bet paprašysiu vyro pagalbos, nes jis auksarankis, tik metodikos reikia :achtung

Net pasimečiau, aš nesiūliau atrodo jokio rankdarbio, nes pati dar žalesnė esu. :achtung
O vyro darbas tikrai fainas, tik papuošalų daug reikės:)