Visiems, norintiems įveikti apatiją. Moderuoja visi, kas netingi, t.y. kuria užduotis.

Moderatoriai: Astro-Meška, Agni

Vartotojo avataras
Parašė Agni
#4030 per telika :)
Vartotojo avataras
Parašė Agni
#4122 vakar pasakiau pusseserei, kad ja myliu (nes buvau labai girta) , bet istikruju ja myliu. liko filmas.
Vartotojo avataras
Parašė Agni
#4421 pažiūrėjau Matricą, žiauriai žiauriai patiko. visiškai mano skonio filmas. sekanti užduotis:

JOGA
Vartotojo avataras
Parašė AUmba
#5004 joga niekam nepatiko :lol:

Pažiūrėti jumoro laidą B)
Vartotojo avataras
Parašė oksana
#5006 Jei skaitosi tai ziuriu dabar "aukle"

Padaryti darba kuri vis atideliojat
Vartotojo avataras
Parašė Medeja
#5196 padariau darbą, kurį vis atidėlioju. tai ir buvo joga. dabar kasdien darysiu.

SUKURTI SAVO IDEALAUS GYVENIMO SCENARIJŲ IR VISA TAI UŽSIRAŠYTI
Vartotojo avataras
Parašė Horacijus
#5392 Vaikysteje skaiciau knyga "Timuras ir jo burys"... Va ka reikia daryti... priskaldyti bobutems malku, prinesti buvliu is rusio, sutvarkyti namus... ir visa tai tada,kai jos nemato... :lol: Isivaizduojat? Kaip smagu... suburti is depresuotu ir sugniuzdytu zmoniu darniai veikiancia mobilia kokia tai gelbejimo komanda... :idea: As siandien tarsi koks ideju generatorius...
Vartotojo avataras
Parašė AUmba
Horacijus rašė:Vaikysteje skaiciau knyga "Timuras ir jo burys"... Va ka reikia daryti... priskaldyti bobutems malku, prinesti buvliu is rusio, sutvarkyti namus... ir visa tai tada,kai jos nemato... :lol: Isivaizduojat? Kaip smagu... suburti is depresuotu ir sugniuzdytu zmoniu darniai veikiancia mobilia kokia tai gelbejimo komanda... :idea: As siandien tarsi koks ideju generatorius...

:lol: :lol: :lol: :lol: bobutės infarktą gautų,,,,
ParašėSandra
#5802 tai dabar nesuprantu kokia uzduotis, ar kurti gyvenimo scenariju, ar eiti su musu chebra malku skaldyti :) ?
ParašėSandra
#5803 Gerai kursiu gyvenimo scenariju:
1. Vasari issiskiriu su vyru;
2. Nusiperku buta ir susiremontuoju
3. Neiskau 2 vyro - jis pats mane susiranda
4. Isteku uz jo laimingai
5. Mes gyvename laimingai, kiekvienais metais vaziuojame i keliones, lankome draugus, esame linksmi, juokiames, dukstame sniege....
6. Metu darba, ikuriam nauja savo versla
7. Pasistatom grazu nama
8. Mano buta nuomuojame
9. Pagimdau 2 vaika
10. Paauginu, ir visi seima daug keliaujame
11. Verslas sekasi
12. Santykiai geri
13. Jokiu nervu, jokiu neistikimybiu, tik stiprus rysys ir meile
14. Vaikam sekasi mokykloje
15. Vaikai baigia mokykla, mes su vyru vis dar mylim vienas kita
16. Vaikai studijuoja,mes mazinam verslo "abarotus" ir daug keliaujam
17. Vaikai isteka, pagimdo anuku...
18. O Dieve, as jau mociute....toliau fantazija nenesa....
19. o kad uzskaitytumete, parasau, kad gyvenam ilgai ir laimingai, nera jokiu ligu ir su vyru numirstam ta pacia diena be skausmu... :D

Nu tinka?

Bet malku neskaldysiu...jei uzskaitot, uzduotis tokia:

Ryt padaryti 3 gerus darbus zmonems ir juos parasyti....Darbai turi reikalauti pastangu....
Vartotojo avataras
Parašė Agni
#5805 tikiuosi ir man taip bus...
ParašėSandra
#6061 agni, kad bus tai bus, bet ar uzskaitai tiksla?
Parašė ledinis bucinys
#9039 1 -darbas butu abgyniau nepazystama vaika :P
2-sutvarkiau visa nama :D
3-uzleidau senute atsisesti :roll:
Vartotojo avataras
Parašė Agni
#9154 ledinis bucyny, dabar sugalvok nauja uzduoti.
Parašė Atėnė
#9547 Cha! Labai geras žaidimas! Kodėl niekas nesiėmė iniciatyvos ir nesugalvojo naujos užduoties, mielai prisijungiačiau prie žaidimo ir jau žinau užduotėle.... :)