Visiems, norintiems įveikti apatiją. Moderuoja visi, kas netingi, t.y. kuria užduotis.

Moderatoriai: Astro-Meška, Agni

Vartotojo avataras
Parašė vikute
#78819 galiu ir aš :D man labiau patinka kad vykdytų mano, o ne aš jų :D (pakvipo mano sadizmas...)
Vartotojo avataras
Parašė Agni
#78826 ok. jeigu dar kas norit, rašykit, nes šitam skyriuj kuo daugiau moderatorių, tuo geriau.
Vartotojo avataras
Parašė era
#79166 Aš labai atsiprašau, bet, manau, neįstengiu susidoroti su šio skyriaus moderavimu..
Vartotojo avataras
Parašė Agni
#79174 nieko tokio. aš manau, kad tvarkaisi puikiai, bet jeigu tau per sunku, tada nuimsiu nuo mod. pareigų. ok?
Vartotojo avataras
Parašė era
#79176 Tvarkausi puikiai? Aš prisimenu, kaip costa tvarkydavosi...
Jei viskas gerai, tada palik :)
Vartotojo avataras
Parašė vikute
#79177 era, nepamirsk, kad ne visi kiekviena diena atlieka uzduotis :D juk ivarytum kompleksa, jei kiekviena diena visiem po 5 uzduotis irasytum...relax mergyt, relax =)
Vartotojo avataras
Parašė vikute
#87035 Ei, chebra, kodėl užmigote su užduotimis? :bloga
Vartotojo avataras
Parašė Agni
#95505 DĖMESIO :arrow: :arrow: :arrow: :achtung
NAUJA TAISYKLĖ

nuo šiol bus ištrinamos temos tų asmenų, kurie paskutinį kartą rašė daugiau kaip prieš mėnesį. manau, kad atlikti bent vieną užduotį kartą į mėnesį yra tikrai įmanoma. gerbkime vienas kitų darbą.
Vartotojo avataras
Parašė Agni
#95572 ir dar. užduočių atsisakyt negalima. galima tik modifikuot pagal save.
Parašė autumn
#95598 O tai gal buvo galima prieš ištrinant įspėti? Nes aš tikrai nesidžiaugiu, kad mano tema buvo ištrinta ir tik tada pranešta, kodėl.
Vartotojo avataras
Parašė Agni
#95600 aš įspėjau, o ištryniau po keleto valandų,. paskutini karta temoje tu apsireiškei lapkričio pabaigoje. aš manau, kad reika gerbt ir tuos, kurie tas užduotis galvoja. nemanau, kad sąlyga atlikti bent vieną užduotį į mėnesį yra per griežta. niekas netrukdo susikurti naujos temos, bet turėk omeny, kad atsikalbinėjimų negali būti.
Parašė autumn
#95602 Keletas valandų nėra pakankamas laiko tarpas. Veiksmų po įspėjimų norėtųsi bent jau po puspario. Juk pati esi dirbantis žmogus ir, manau, supranti, kad ne visi darbo metu naudojasi kompiuteriu.
Dėl užduoties per mėnesį - sutinku ir pritariu.
O dėl atsisakymų, atsikalbinėjimų ir užduoties modifikavimų... Jei man, pavyzdžiui, lieptų pavedžioti šunį, kurio aš neturiu, man neliktų nieko kito, kaip atsisakyti. O modifikavimas nuo atsikalbinėjimo skiriasi labai jau slidžiai. Taip kad čia tokie dalykai, kuriems kažkokių konkrečių apribojimų nelabai įmanoma uždėt.
Vartotojo avataras
Parašė Agni
#95603 nemačiau reikalo laukt ilgiau. pagalvojau, kad mes su era kaip kokios idiotės vargstam dėl žmonių, kurie čia neužeina mėnesių mėnesius.
o užduotis visada galima modifikuot, neturi šuns, bet turi šunį nulis, taigi gali pavedžiot nulio šunį. taisyklės nebus keičiamos.
Parašė autumn
#95604 Ir man tada tektų apkrauti nulį prašymusi visų pirma, pas ją į svečius, visų antra, leidimu kažkur tempt jos šunį? Juoba, kad to šuns dar negalima vedžioti, kiek žinau. Čia jau gaunasi vos ne papildoma užduotis nuliui.
Čia šiaip, pamąstymui. Įtariu, kad temos nebesikursiu, jei jau tektų ŠITIEK verstis per galvą dėl užduočių, kurios turėtų būti trumpalaikės, neapkraunančios ir nereikalaujančios kažko ypatingo, kaip, pavyzdžio atveju, laiko apsilankyti pas kažką, kito žmogaus laiko, ir pan.
Vartotojo avataras
Parašė Agni
#95605 pateikiau kaip pavyzdį. tingiu ginčytis toliau. nenori - nekurk.