Visiems, norintiems įveikti apatiją. Moderuoja visi, kas netingi, t.y. kuria užduotis.

Moderatoriai: Astro-Meška, Agni

Vartotojo avataras
Parašė Agni
#98366 Noriu pagirti, kad nors mūsų liko ir labai nedaug, bet visos aktyviai dirbam (išskyrus just me, bet tikiuosi ir ji atsiras), todėl supratau, kad reikia rimtesnių užduočių, idomesnių, galbūt paskatinsiančių atrasti kažkokį hobį ar tikslą.
Vartotojo avataras
Parašė Medeja
#107127 Kadangi dabar ir as cia moderuoju, tai labai prasau visu netingeti ir vykdyti uzduotis. Antraip paskusiu moderatoriams =)

kodel niekas nevykdo mano uzduociu? :) as taip stengiuosi =)
Vartotojo avataras
Parašė Medeja
#110941 kas nezino, yra toks puslapis www.kaveikti.lt
man patinka :)
Vartotojo avataras
Parašė Agni
#121850 paprašyčiau moderatorių intensyviau kurt užduotis. vat medejai jau visą mėnesį niekas nedavė.
ParašėKatinas
#121851 galima,man dabar nekurti :bloga .as mokausi labai labai
Vartotojo avataras
Parašė Agni
#121967 šiam skyriui reikia daugiau moderatorių, laukiu pasiūlymų.
Vartotojo avataras
Parašė Medeja
#121970 cia reikia isradingu zmoniu.
Vartotojo avataras
Parašė Agni
#122859 kas nori laikinai sustabdyti užduočių vykdymą, prašykit, kad tema būtų užrakinta.
primenu, kad mėnesį laiko neįvykdžius nei vienos užduoties, tema bus trinama (užrakintoms tas negalioja).
Vartotojo avataras
Parašė ZNS
#123808 ko ištrynėt mano temą? :evil:
aš taigi dariau užduotis, tik neraportuodavau, kad jos padarytos - pirmoj žinutėj pažaliuodavo, ir tiek.

kažkas man darosi, taip supykau, kad net apsiverkiau dėl šito.
Vartotojo avataras
Parašė Agni
#123836 nu sorry, tada klaida, paprastai asmenys raportuoja, o pas tave nebuvo daugiau kaip mėnesį jokio įrašo.
Vartotojo avataras
Parašė ZNS
#123919 tai į pirmą žinutę MODERATORIUS negali pažiūrėt? ar kaip?
kažkaip abejoju tokio moderatoriaus kompetencija ir norėčiau, kad administracija imtųsi priemonių.
Parašė autumn
ZNS rašė:tai į pirmą žinutę MODERATORIUS negali pažiūrėt? ar kaip?
kažkaip abejoju tokio moderatoriaus kompetencija ir norėčiau, kad administracija imtųsi priemonių.

Kiek aš supratau, pati administracija (t.y. Agni) tą temą ir ištrynė.
Vartotojo avataras
Parašė Agni
#124014 Pavadinimai rašosi didžiaja raide.
Vartotojo avataras
Parašė Medeja
#125822 Jei niekas nepriestaraus, duosiu uztuotis tik tiems zmonems, kurie jas vykdo. kai pajudes is mirties tasko kiti - duosiu ir jiems. nes beprasminka rasyt rasyt tai, kad zmogui neidomu. taip nusprendziau.