Visiems, norintiems įveikti apatiją. Moderuoja visi, kas netingi, t.y. kuria užduotis.

Moderatoriai: Astro-Meška, Agni

Vartotojo avataras
Parašė Mellisa
Spindulelis rašė:Pakeisk sekcijoje ar lentynose ka nors vietom. Atnaujink.

Ar padarei?
Vartotojo avataras
Parašė intentions
#261307 Su tom zuvytem priklauso nuo prieziuros... pas mus gal 5 metus akvariumas buvo. Buna neaisku nuo kuo pamirsta, buna kanibalu, savo vaikus suvalganciu. O prieziuros nepasakyciau, kad daug - pamaitint, periodiskai isvalyt, vandens dali pakeist.
Man labai patinka Kaune Megoj akvariumas su rykliais ir kitom nuostabiom jurinem zuvim : http://www.mega.lt/lt/akvariumas/apie-mega-akvariuma/ =)
Vartotojo avataras
Parašė Vitalija
#261311 Spinduleli - nei tavo uzduoties nedariau, nei virykles dar nesveiciu - cia kai namus tvarkysiuis igyvendinsiu =)

Taip - Megos akvariumas labai ispudingas =)
Sraigiu neturiu ir taip pat sutikciau, kad akvariumo valymas nera labai jau didelis darbas.
Vartotojo avataras
Parašė Vitalija
#261364 Siuksles isnestos, vakar vakare gerai pailsejau :)
Vartotojo avataras
Parašė maingirdas
#261366 Pas mus siuksles pilamos laiptineje,i lauka eiti nereikia.Tai lengvas darbas.O tu gal i lauka nesi?
Vartotojo avataras
Parašė Agni
#261369 išsiverkti, kai bus liūdna

sutvarkyti rūbų spintą

sutvarkyti knygas
Vartotojo avataras
Parašė Vitalija
#261569 ..buvau soliariume.... :)))
Vartotojo avataras
Parašė Vitalija
#261714 Kadangi knygos pas mane labai tvarkingai sudetos, tai sutvrkiau virtuveje buvusi senu zurnalu, reklamu ir laikrasciu kruva :)
Vartotojo avataras
Parašė Vitalija
#261905 Gerai issimiegojau :)))

Sutvrkiau savo zvakiu ir mielu suvenyru kampeli - perstaciau vietomis zvakides ir statuleles B)
Vartotojo avataras
Parašė Vitalija
#261990 Rubai spintoj pas mane tvarkingi, tai sudeju i spinta ismetytus po kambari rubus :)
Vartotojo avataras
Parašė maingirdas
#261992 O kas rubus po kambari ismete ?
Vartotojo avataras
Parašė Vitalija
#261996 As :achtung

Viengungio gyvenims ;) :achtung
Vartotojo avataras
Parašė maingirdas
#261998 O as galvojau ,koks niekadejas ismete...
Vartotojo avataras
Parašė Vitalija
#262001 As turiu mada rubus netvrkingai palikt. Ypac jei kita diena noriu kitaip rengtis - tai vkrykscios dienos rubus palieku kur numestus ir taip kraunas kraunas :achtung
Dar issklbtus rubus turiu mada kraut. Kai jau pasidaro Everestas - tada sukisu i spinta :achtung
Vartotojo avataras
Parašė maingirdas
#262004 Tu mane pralinksminai su "Everestu" :D