Visiems, norintiems įveikti apatiją. Moderuoja visi, kas netingi, t.y. kuria užduotis.

Moderatoriai: Astro-Meška, Agni

Vartotojo avataras
Parašė mumu
#126440 norėčiau užduoties, nes visai aptingau, nieko apart nuėjimą į darbą nebedarau :bloga
Vartotojo avataras
Parašė Agni
#126448 išgerk kavos

pradėk ką nors siuvinėti

pasivaikščiok po miestą
Vartotojo avataras
Parašė mumu
#126458 ok, kavą geriu dabar :)
dėl siuvinėjimo - labai gera mintis, bet jei galima - pabaigsiu, nes turiu didžiulį pradėtą darbą, kurio jau kelis metus pabaigti neprisiruošiu.
Vartotojo avataras
Parašė Agni
#126460 žinoma galima, tiesiog šito nežinojau :super
Vartotojo avataras
Parašė Stewie
#126466 Parsitemk gele is darbo,priziurek ja,nes ji bus vienintele(tikiuosi kolkas) ir vezkis ja ten kur tu apsistosi.
Nupink mergytems po vainika is pieniu.
Ismok naudotis kokia nors dar iki siol nenaudota kompiuterio programa kuri tau butu naudinga.
Vartotojo avataras
Parašė mumu
#126467 i'm so sorry, the flower is dead already :D O ten, kur važiuosiu, gėlių yra (kol kas :rukau ) Gal netikėta (?) gėlės mirtis mane atleis nuo tos atsakomybės?

Pienių vainikas bus. Hm, tereikia sugalvoti programą.
Vartotojo avataras
Parašė Stewie
#126472 gerai,gele darbe nuzudei :evil: ten kur vaziuosi issirink pacia megemiausia gele,ir puoselek ja taip ,kaip dar jokios geles nepriziurejai.....vistiek neisisuksi.....
p.s padovanosiu tau kokia dilgele vazoneli ir turesi myleti,dovanotam arkliui i dantis neziuri :D
Vartotojo avataras
Parašė Agni
#126635 suvalgyk vynuogių
Vartotojo avataras
Parašė Stewie
#126649 padaryk patiekala kurio dar nebandei,bet kuri seniai norejai isbandyti.
Vartotojo avataras
Parašė mumu
#126651 oho, slow down, jau galybė užduočių turiu :DD

1. pabaigti siuvinėjimo darbą.
2. išeiti pasivaikščioti į miestą.
3. nupinti pienių vainikus vaikams.
4. išsirinkti ir prižiūrėti gėlę (šita sunkiausia užduotis)
5. išmokti dirbti nauja programa.
6. suvalgyti vynuogių.
7. išmokti gaminti patiekalą.
Vartotojo avataras
Parašė Agni
#126652 kuo daugiau užduočių, tuo smagiau, juk nėra termino joms atlikti.
Vartotojo avataras
Parašė mumu
#126653 tai man jau dabar azartas kyla :DD Žinoma, ačiū, aš čia savo džiaugsmą taip išreiškiau =)
Vartotojo avataras
Parašė Stewie
#126654 rimtas,man ir man ivairove patinka...ir kad neterminuota....you can do it multiply ways my bugie.... :jap
Vartotojo avataras
Parašė sumersara
#126699 susirasti ramu kampeli ir 10 min. pamedituoti (padeda atsipalaiduoti ir nusiraminti)
ParašėKatinas
#126833 iskepk pyraga
internete susirask sukuosena,kurios noretum ir kai eisi kirptis ,nusinesk ta nuotrauka