- 2010 08 25, 22:54
Jau anksčiau esu gavusi užduočių. Dabar trumpai drūtai apie tai, kaip jas vygdžiau:
+ Nueik anksti ryte pasivaikščioti prie jūros || nakvojau prie jūros, sutikau saulėtekį
+ Iškepk pyragą || biskvitą su aguonom
+ Susitvarkyk spintą || naudinga - radau daug rūbų
- Nukeliauti pas Silvą || neradau preteksto, o gal ir noro, belstis naglai pas žmogų. va tokia aš negera.
+ Išeiti pasivaikščioti nepažįstamu maršrutu || nuvažiavau miško takeliu su dviračiu, po to sunkiai grįžau atgal
+ Pagaminti ką nors || gaminu dažnai. Paskutinį kartą gaminau tėvui sumuštinius į darbą šiandien vakare
+ Pagaminti šaltibarščius || visai skanūs buvo
+ Susirasti savo vaikišką nuotrauką || varčiau nuotraukas, jos gražios.
+ Paskaitinėti supermamos forumą || paskaičiau paskutinį kartą apie valomąsias veido kaukes, be abejo susižavėjau ir nusipirkau išbandyti. Kol kas teigiamo rezultato nepastebėjau.
+ Susitvarkyti apatinių stalčių
+ 10 sudoku || mėgstu spręsti sudoku
+ pažiūrėti Madagaskarą 2 || atsikraustęs pusseserės vaikas parodė man berods visus vaikiškus madingus filmus ir serialus...
+ nueiti pietauti į piceriją || ir pietauti nuėjau, ir vakarieniauti
+ iškept tortą ir suvalgyt gabalėlį su kava || iškepiau obuolių pyragą, geriau 3in1 (kavos skanios nemoku gamint)
+ paskaityti knygas: Coelho "Prie giedros upės", "aš ten sėdėjau verkdama" || skaičiau jo kūrybą, ir, nepykit, bet man visai nepatiko.
+ paskaityti kokią nors knygą apie auras || rašiau filosofijos referatą "Laisvės samprata filosofijoje" ir prisiskaičiau ne tik apie auras, bet ir apie dar daugybę man sunkiai suvokiamų savokų, kurios mano filosofijai buvo tokios tolimos... kad net neįsidėmėjau autoriaus ir knygos pavadinimo.
+ susitvarkyti pc || tai truko neilgai, kadangi kompiuteriui windows'us perrašiau ir beveik visai medžiagai, buvusiai kompiuteryje, padariau FORMAT
+ peržiūrėti senas foto || šis procesas teikia malonumo. patiko.
+ išlyginti rūbus || po to įvykio prieš perkant rūbą pradėjau kreipti dėmesį į pasiuvimą (kaip ateity teks lyginti)
- padovanoti mažą kvepiantį muiliuką || visai pamiršau apie šią užduotį.. ir niekam progos nebuvo lyg dovanoti muilo.. a! rugsėjo pirmą kursiokams padovanosiu :lakstau
+ pasidomėti, kaip mus veikia mėnulis || nieko naujo nesužinojau, bet prisiminiau tai, ką buvau primiršusi.