Visiems, norintiems įveikti apatiją. Moderuoja visi, kas netingi, t.y. kuria užduotis.

Moderatoriai: Astro-Meška, Agni

Vartotojo avataras
Parašė Agni
#57355 Skyrius skirtas itin apatiškiems žmonėms, kažkas panašaus į ankstesnį užduočių skyrių, tik užduotėlės turi būti itin paprastos ir trumpos ir galima duoti po kelias, o jas atlikti reikia eilės tvarka. pvz.:
1. išsiurbti kilimą
2. paskaityti knygą
3. pažiūrėti bet kokią laidą per teliką
4. iškepti obuolių pyragą
5. išplauti indus
6. išeiti 20 min pasivaikščioti
7. nusipirkti šokoladą
8. padaryti 15 atsilenkimų
9. išsivalyti dantis
10. nusiplauti kojas
ir t.t. ir t.t.
esmė, kad užduotis galima būtų atlikti bet kuriuo metu ir tam nereikėtų jokių spec. įrankių, gebėjimų ar pastangų.
Vartotojo avataras
Parašė Agni
#57734 primenu, kad šitam skyriuje nereikia laukti, kol asmuo įvykdys užduotį, galima jam skirti vieną ar kelias net iš karto ir jis jas vykdo pagal sąrašą.
Parašė autumn
#57768 O gal reikėtų padaryti kažkokį terminą visoms užduotims atlikti, nebent kokia rimta priežastis trukdytų? :bloga Nes čia irgi galima mėnesį nieko nedaryt :bloga Tarkim, trys dienos nuo užduoties gavimo jos turi būti įvykdytos :bloga
Vartotojo avataras
Parašė Agni
#57771 o kaip tu priversi? aš manau, kad jeigu žmogus norės dirbti su savim, tai dirbs, nenorės, tai niekas jo neprivers, netgi išgąsdins. aš tik manau, kad reikia įvest taisyklę, kad užduotis vykdyt pagalsąrašą, kad nebūtų apeinamos tos, kur nemalonios ir atliekamos tik malonios.
Parašė autumn
#57776 Nepriversiu niekaip, bet kažkoks moralinis įsipareigojimas būtų. Bent jau kai galvoju apie save.
Ir, na, jei atvirai, juk žmogus, kuris norės su savim dirbt, ir be šito skyrelio dirbs, argi ne? Tai tam mes jį ir turim, kad vieni kitiems, vadinkim taip, įsipareigotumėm kažką atlikti.
Nes tarkim aš gavusi užduotį ką nors susitvarkyti su malonumu mėnesiui ar visai neribotam laikotarpiui nukelčiau šitą reikalą. O jei žinočiau, kad turiu tai padaryt per tris dienas, kad neapsikiaulinčiau prieš forumo narius, tai ir tvarkyčiaus po biškį :bloga
Na, bet ne man spręst, žinoma.
Vartotojo avataras
Parašė Agni
#57778 nu ok. o kas bus tiems, kurie nesugebės?
Parašė autumn
#57780 Mes, žinoma, atleisim jiems, costa paspardys šiknas, kad trys dienos praėjo, o jie nieko neveikia, o juos sąžinė užgrauš :DD
Vartotojo avataras
Parašė Agni
#57781 nu ok :) nauja taisyklė, kad užduotį privaloma įvykdyti per tris dienas, nuo jos parašymo datos.
Vartotojo avataras
Parašė Agni
#57798 sugalvojau taisyklės patobulinimą. į dieną privalu atlikti bent vieną užduotį, iš eilės.
Parašė autumn
#57800 :super
Išties taip dar geriau :)))
Vartotojo avataras
Parašė Agni
#58001 vistik nusprendėm laiko taisyklę nuimti.
Vartotojo avataras
Parašė costa
#58037 Sakyčiau, tą laiko ir užduočių eiliškumo taisyklę galima taikyt individualiai. Jei matom, kad kažkam (pvz., autumn :)) tinka konkretesnės ir griežtesnės užduotys, tai galima taip ir parašyt "ŠIANDIEN padaryti tą ir tą".
Nes, pvz, aš tiesiog nesugebėčiau atlikti nei vienos užduoties, jei tik žinočiau, jog ją turiu atlikt ČIA IR DABAR :bloga
Vartotojo avataras
Parašė nulis
#60932 Costa, o tu sau skyrelio nesusikursi? Noriu tau užduočių prigalvot. :D
Vartotojo avataras
Parašė costa
#60965 Oi, ne, niekada :x Aš per didelė tinginė ir vistiek nei vienos užduoties niekada nevykdyčiau. Aš laaaaabai užimtas žmogus :D
Vartotojo avataras
Parašė costa
#62188 Tuoj bus pastatytas Užduočių skyrelio Nr.2 GĖDOS STULPAS diedas