Moderatorius: Astro-Meška

Vartotojo avataras
Parašė Astro-Meška
#81158 O kurį knygos vertimą skaitei?
Man ir filmas ir knyga vienodai puikūs :)
Vartotojo avataras
Parašė Rėja
#81159 Vaj, kad aš ją skaičiau angliškai :birst:
Vartotojo avataras
Parašė Astro-Meška
#81160 :D Dar geriau, reiks ir man gaut ir prisiverst angl. perskaityt.
Vartotojo avataras
Parašė Rėja
#81161 Ai, iš pradžių tai psichozė kažkokia, kas antras žodis nesuprantamas :D Bet paskui nieko, "važiuoja" :)
Vartotojo avataras
Parašė adata
#81165 O man knyga nerealesnė.:} Iš filmo labiausiai įstrigo Alex`o blakstienos(priklijuojamos).Ir galas filmo(kai ligoninėj jį apspinta žurnalistai).
Vartotojo avataras
Parašė nulis
#81167 Man tai Bethoveno 9 simfonija iš filmo labiausiai įstrigo. :D O knygoj labiausiai patiko tie išgalvoti pusiau rusiški žodžiai. :)
Vartotojo avataras
Parašė adata
#81170 Bethoven`as kartais užmigt padeda.
Vartotojo avataras
Parašė Astro-Meška
#81171 Įdomu tai, kad 1991m. vertime ne rusiški žodžiai, o EN. Visas žodynėlis knygos gale pateiktas. Na, aišku dėl ko. Toks metas buvo. Bet vertimas, mano manymu, be šitų niuansų - tobulas. Turiu minty kalbos jausmą.
Vartotojo avataras
Parašė adata
#81175 Man skaitant atrodė pusiau rusiški pusiau angliški. Šauni knyga. Dar Skambutis,Skambutis II: spiralė patiko.
Vartotojo avataras
Parašė Astro-Meška
#81179 Pusiau rusiški atrodė dėl to, kad kitą vertimą skaitei :). Apie kurį kalbėjau jokių rus žodžių nebuvo, 1991m. ką tik nepriklausomybę iškovoję buvom, visi rusizmai pošlykščiai atrodė..
Vartotojo avataras
Parašė nulis
#81180 Ne taigi ten pats BUrgessas išgalvojo tuos surusintus žodžius.
Vartotojo avataras
Parašė nulis
#81181 Arba gal blogai atsimenu. :bloga AŠ skaičiau tą juodai raudoną leidimą.
Vartotojo avataras
Parašė Astro-Meška
#81184 taip, Burgess tuos rusizmus ir išgalvojo, bet tuo tas vertimas ir originalus, kad po nepriklausomybių kaip rašiau viso RU šalinomės ir vertimas pakoreguotas buvo.. paties vertėjo. Bet labai įdomiai, savitai, originaliai :). Su kalbos jausmu, ne taip kaip dabar, bet kas knygas verčia..
Vartotojo avataras
Parašė paranojikas
#81202 mane tai labiausiai ikvepe sie autoriai: bodo schafer, robert kiosaky, brain tracy
Vartotojo avataras
Parašė Agni
#81266 o kūriniai jų kokie?