Moderatorius: Astro-Meška

Vartotojo avataras
Parašė Astro-Meška
kunigaikštisMyškinas rašė:Gordon W. Allport "Tapsmas : svarstymai apie asmenybės psichologiją"

Ar skaitėt kas "Tapsmą...". Kažkaip skaitau ir nieko galvoj nelieka... Čia tik man taip? :bloga
Vartotojo avataras
Parašė Astro-Meška
#301741 Numečiau kol kas "Tapsmą" ir skaitau (gal tiksliau žiūriu :achtung ) manga "Vampyrų medžiotojas D" II d. pirmą jau sukimšau... Labai gerai skaityt trūlike manga, paprastą knygą kol įsijauti skaityt, tai atvažiuoji į reikiamą stotelę. :D
Parašėhappymouse
#301767 Bandau skaityt J.M. Coetzee "Maiklo K gyvenimas ir laikai" :)
Vartotojo avataras
Parašė Spalvininkas
#301776 kisene neleidzia test kriminalistikos tema kol kas :D tai siaip sau nuobodybes skaitau
ParašėŠiršė
#301781 Pasiėmiau Dorothy Parker complete stories ir Louis Calaferte "La Mécanique des femmes" ( http://books.google.lt/books/about/The_ ... edir_esc=y ), mažoje miesto bibliotekoje ir prancūziškų knygų pasirinkimas menkas, įdomu, ką čia atsitiktinai prigriebiau ir kaip pasireikš tas brutal and relentless exploration of the dark side of desire
Vartotojo avataras
Parašė groowax
#301792 Pradėjau II tomą "Karas ir taika". Kažkaip sunkokai į priekį judasi man...
Parašėhappymouse
#301953 Anksčiau minėtos knygos taip ir neįveikiau, šiandien pasiėmiau "Visatos angelus", bandysiu pradėt :)
Parašėhappymouse
#301958 Myškinai, pagal tavo rekomendaciją ir pasiėmiau tą knygą. O "psichopatas" kokio pobūdžio knyga?
Parašėhappymouse
#302435 Pagaliau perskaičiau "Visatos angelus" (lėtai man su bet kokiu skaitymu, niekaip neprisėdu su knyga) ir susilaukiau taiklios pastabos - kodėl beveik visada renkuosi knygas, vienaip ar kitaip susijusias su psichinėm ligom (?). Pačiai kiek keista. O ką toliau skaityti - neapsisprendžiu, nors ir variantų kol kas jokių.
Parašėhappymouse
#302440 Šeštadienį eisiu pasiimt S. Štuopio "Pusė metro iki skylės". Patraukė ir lietuviai...
Parašėhappymouse
#302498 Skaitau aukščiau minėtą knygą ("Pusė metro iki skylės"). Jau 50 puslapių prarijau, labai labai įtraukia. :)
Parašėhappymouse
#302535 Prarijau. Tikrai užkabinanti ir netikėta knyga. Na, bent man buvo netikėta.
Rytoj eisiu pasiimt Donna Tartt "Slapta istorija". Šiek tiek iššūkis, nes apimtis 568 puslapiai, bet tikiuosi, jog užkabins ir nesunkiai įveiksiu. :)