bet kai aš buvau tavo amžiaus, man irgi nepatiko
kaip ir oneginas. už tai dabar....ech kaip pasiilgau kokio gero fimo.
Kovos su depresija klubas
Moderatorius: Astro-Meška
kaip ir oneginas. už tai dabar....ech kaip pasiilgau kokio gero fimo.
ZNS rašė:Kareniną skaičiau prieš porą mėnesių, man klaikiai nepatiko. visų pirma - daug šiais laikais visiškai neaktualaus politikavimo. aš į pabaigą ištisus puslapius tų plepalų praleisdavau... visą įdomumą tai ir sugadino.
Va, Dostojevskis, tai jau kas kita... ten bobulei su kirviu per galva jeblykst ir po to visokie isgyvenimai... Nu nepyk, cia juodas humoras... ai, del skonio nesigincijama... =) Va pridovanojau savo dukrai knygu... ir mumius trolius visokius, ir Alisa... a neskaito, nors tu ka... tik pavarto... Musu gyvenimo tempai trukdo susikaupti... moteriskem per atostogas butinai kokia tai kelione turi buti... tarsi ten ka tai pamatys toje turkijoje ar dar kur... o as, pvz, imu pora ar viena knygu, meskere ir pasitraukiu i miskus... tada griztu pailsejes... cia, matyt kiekvienam savo... O tos grizta is tu kvailu kelioniu, saldainiuku parsiveza ir atrodo, kad jau ka tai pamate... durnes... geriau uz tuos pinigus koki gera dvirati nusipirktu... ane?
Agni rašė:. beje, pastebėjau, kad su žemu IQ depresija nesergaasmeniskai maciau pavyzdi kad serga, viena is giminiu, tokia, hm... kai jai artimieji pasiule nueit pas psichologa, ji atsake taip:
ir drasa.