Moderatorius: Astro-Meška

ParašėBegaline
#38267 bet kas man ten patiko, tai dialogai ir monologai :)
Vartotojo avataras
Parašė Horacijus
#38279 Mano filmu filmas yra "Once upon a time in the West"... nesu mates grazesnio ir liudnesnio filmo... aisku, moterims jis naptiks niekaip... nes tai kaip ir vesternas... =)
Vartotojo avataras
Parašė Stewie
Horacijus rašė:Mano filmu filmas yra "Once upon a time in the West"... nesu mates grazesnio ir liudnesnio filmo... aisku, moterims jis naptiks niekaip... nes tai kaip ir vesternas... =)

ir is kur cia taip horacijus nusprende uz visas moteris :D man westernai patinka tarp kitko...
Vartotojo avataras
Parašė Horacijus
sarlota123 rašė:
Horacijus rašė:Mano filmu filmas yra "Once upon a time in the West"... nesu mates grazesnio ir liudnesnio filmo... aisku, moterims jis naptiks niekaip... nes tai kaip ir vesternas... =)

ir is kur cia taip horacijus nusprende uz visas moteris :D man westernai patinka tarp kitko...

Rimtai? Geras... Tai tu kitokia... moterys dazniausiai ziuri visokius "anglus ligonius" ten.... visokias ten "grazias moteris"... bent jau man taip rodos... =)
Vartotojo avataras
Parašė Stewie
#38294 rodosi horacijau rodosi...nors moteris ir megsta sentimentalius filmus...bet jos ziuri ivairaus zanro kinus ar serialus =)
Parašėnemo
#38297 Kalba daugumos balsas. Nemėgstu vesternų, nė už ką nežiūrėčiau.
Vartotojo avataras
Parašė Horacijus
#38298 Kaip zavu... gal mes pora? :vest (cia biskeli ne i tema...) :angel
Vartotojo avataras
Parašė Horacijus
nemo rašė:Kalba daugumos balsas. Nemėgstu vesternų, nė už ką nežiūrėčiau.

O mums daugumos nuomone nerupi... jei ka... mes gerbiame subtilia mazuma... :kazokas
Vartotojo avataras
Parašė Stewie
Horacijus rašė:Kaip zavu... gal mes pora? :vest (cia biskeli ne i tema...) :angel

ar truputuka ne i tema ar visai :D na jei pagal filmus pora rinktumeisi...nemaza eilute jau mergyciu prie tavo duru stovetu... =)
Parašėnemo
#38302 tu vesterną subtiliu vadini? :D
Vartotojo avataras
Parašė Stewie
nemo rašė:tu vesterną subtiliu vadini? :D

nemuk o kas tavo nuomone subtilu? man net dexteris suptilus serialas... :D
Vartotojo avataras
Parašė Horacijus
nemo rašė:tu vesterną subtiliu vadini? :D

Nu taip... labai subtilu... harmonija tokia... va... as dar megstu amerikietiskas imtynes per Baltijos TV kru rodo... jie tokie mieli... ir svelnus vaikinai... =)