Moderatorius: Astro-Meška

Vartotojo avataras
Parašė Būsena
#315309 Neseniai perskaičiau I. Yalom "Terapijos dovana". Gera knyga, rekomenduočiau tiems , kurie bijo psichoterapijos ar psichologo konsultacijų. Atskleidžia, kas apskritai yra terapija. Bent jau man lengvai skaitėsi.
Vartotojo avataras
Parašė Skaidra
#316267 Andriaus Tapino „Vilko valanda“. Prisiskaičius šiąnakt sapnavau visokias fantastines būtybes. Iš pradžių nebuvo labai įdomu, bet vėliau įtraukė.
Paveikslėlis
Vartotojo avataras
Parašė vezliukas8
#316286 pradėsiu Makso Frajaus „Amžinybės glėbyje“
Vartotojo avataras
Parašė Skaidra
#316287 Frajaus visas lietuviškai perskaičiau. Smagus reikalas. Įdomaus skaitymo! :)
Vartotojo avataras
Parašė malonas
#316288 Sveikinu tiek su Vilko valanda, tiek su Frajum. Vilko valanda puiki, bet štai Frajaus serija - tiesiog nuostabi!
Vartotojo avataras
Parašė vezliukas8
#316289 ačiū! gavau dovanų aš tą knygą, dar su Frajaus ir Sigutės Ach parašais :)
Vartotojo avataras
Parašė Arigatou
#316849 Biblija. Truputį seno testamento paskaitų, truputį naujo, truputį psalmių. Stumiamės į priekį :)
Vartotojo avataras
Parašė insomnia
#317021 Skaitau knygą "Okultinis reichas". Įtraukianti tokia sakyčiau
Vartotojo avataras
Parašė lovely_bastard
#317170 F.Scott Fitzgerald "Didysis Getsbis", Kafkos kūrybos rinkinys ir Remarko "Juodasis obeliskas". Kažkaip būna, kad sugebu tris knygas vienu metu skaityt.
Vartotojo avataras
Parašė Astro-Meška
#317188 Dėl to skaitymo kelias knygas vienu metu man rods norma. :)

Dabar negaliu išsirinkt ką skaityti, nes tiek daug yra gero. Net namuos turiu gal dešimt "naujų" neskaitytų knygų ir mėtaus. :D
Vartotojo avataras
Parašė Skaidra
#317416 Perskaičiau Remarko „Laikas gyventi ir laikas mirti“. Nuo paauglystės šio autoriaus neteko skaityt, bet gerai susiskaitė. Tokia... Remarkiška. Apie karą, meilę, žmogiškumą.
Paveikslėlis
Vartotojo avataras
Parašė Atomas
#318020 De Costero“Tilis Ulenšpigelis”. Sveika knyga bet kuriam laikui :)
Vartotojo avataras
Parašė Skaidra
#318047 Vakar baigiau skaityti J. Saramago „Kai mirtis nusišalina“. Nepatiko rašymo stilius, ilgai skaičiau ir nemečiau vien dėl to, kad labai domino, kaip ji baigsis. Pati problematika įdomi - kas būtų, jei mirtis vieną dieną nustotų žudyti? Su kokiomis realiomis problemomis susiduria šalis, kurioje būtent taip nutinka?
Paveikslėlis