Moderatorius: Astro-Meška

Vartotojo avataras
Parašė Ramu5
Paskutinį kartą redagavo Ramu5 2009 03 05, 19:43. Iš viso redaguota 1 kartą.
Vartotojo avataras
Parašė nulis
#105659 WallE gavo apdovanojimą kaip geriausias animacinis filmas.
Vartotojo avataras
Parašė mumu
#106236 Netikėtai neplanuotai pasižiūrėjau "Keith" - labai patiko :) Tas berniukas ir man galvą būtų susukęs :bloga

http://www.imdb.com/title/tt0435679/
Vartotojo avataras
Parašė Medeja
#108389 Gal kas zinote kaip tiksliai vadinasi dokumentinis filmas apie Viktora Coju? buciau dekinga
Vartotojo avataras
Parašė Agni
#108396 siūlau pažiūrėt iš šiumetinių filmų: slumdog millionier, changeling, the curios case of benjamin button.
Vartotojo avataras
Parašė Agni
#108408 dar pažiūrėjau: yes, man.
nerekomenduoju niekam. kas gali būti blogiau, nei jim carey, vaidinantis depresuojanti žmogų????
:bloga :bloga :bloga
Vartotojo avataras
Parašė nulis
#108410 Jim Carrey vaidina ir rimtose dramose, pvz., Eternal Sunshine of the Spotless MInd. Be to, jis sirgęs depresija, viešai apie tai šneka.
Vartotojo avataras
Parašė Agni
#108411 nepaisant jo tragiško likimo, geriau jau jis to nevaidintų. apskritai jau geriau jis nustotų vaidinti.
Vartotojo avataras
Parašė nulis
#108412 Čia turbūt ta pati amplua bėda kaip ir Kazlui. Kazlas jau velniaižin kiek metų nevaidina komedijose ir tv, o vis tiek chebra nuėję į rimtą jo spektaklį, pvz., Kaligula, išeina po 15 min., nes nejuokinga. :bloga
Vartotojo avataras
Parašė nulis
#108413 O man jis labai labai patinka. :angel
Vartotojo avataras
Parašė Agni
#108414 čia ne ta pati bėda. čia bėda tame, kad jis yra labai vienpusiškas. visuose vaidmenyse yra visiškai vienodas. ir nuo to jau vemti norisi.
Vartotojo avataras
Parašė Agni
#108415 o aš jo negaliu pakęst, kaip ir melo gibsono (kaip aktoriaus), seagalo, van damo, cage ir kitų puikybių.
Vartotojo avataras
Parašė mumu
#108417 man Carey irgi patinka dėl nenusakomų priežasčių. Sutinku, kad vienodas, bet nieko sau negaliu padaryti :D
Tik Yes man tikrai yra nieko vertas filmas. Kaip ir Seagal'as, Cage'as ir Gibson'as.
Vartotojo avataras
Parašė Stewie
#108431 Baltasis Oleandras -senas filmas ,bet padare ispudi...mamos ir dukters santykiai..
Parašė Kal-el
#109149 Šiandien žiūrėjau Mad love (1995).