Moderatorius: Astro-Meška

Vartotojo avataras
Parašė Aldona Julita
#421184 Cia mano viena mėgstamiausių knygų. Ir rusų kalba skaičiau. Ypač patinka, kaip aprašo psichiatrijos skyriaus ligonius :super ir serialą žiūrėjau rusišką. Patiko.
Vartotojo avataras
Parašė Aldona Julita
#421338 Pagaliau, baigiau skaityti "Jūros katedra" Ildefonso Falcones :DD . Visai patiko. Romanas. Ir mūšiai aprašomi, ir meilės yra. Visai nieko. Pradėjau skaityti 2019 metais. :bloga :D . Dar yra keletas knygų, kuriass pradėjau ir nepabaigiau skaityti :relax:
Vartotojo avataras
Parašė Astro-Meška
Aldona Julita rašė:...Pradėjau skaityti 2019 metais. :bloga :D ...

Oho... Aš vasarą ar pavasarį pradėjau M.Atwood "Liudijimai"... Irgi niekaip neprisėdu pabaigti. :achtung
Dabar prisisiųsiu LT eilėraščių knygų iš čia - https://naujasvardas.lt/ Nors man eilėraščius kartais sunkiau skaityti nei šiaip tekstą. :bloga
Parašėmeskuteee
#421565 Pradejau skaityti Lisa Genova - Ta pati Alisa tai net pirmo skyriaus neuzbaigiau dar :oops:
Parašė vicyokz
Aldona Julita rašė:Taip pat paraleliai klausausi audioknygos "Meistras ir Margarita" Bulgakovo. Lietuvių kalba :super . Labai gerai migdo vakarais

"Meistras ir Margarita" puiki knyga !
Parašė vicyokz
#421677 "Meistras ir Margarita" ypatingai įdomus skyrius "разговор на Патриарших"
Vartotojo avataras
Parašė Opaque
#422212 Skaitau Scott H. Young "Spartusis mokymasis. Ultralearning". Skaitau pirmą skyriu ir kalbama apie autoriaus pasiekimą, kai jis baigė programavimo 4 metų bakalaurą per vienerius metus, dar kalbama apie kalbų mokymąsi.
Vartotojo avataras
Parašė Opaque
#422284 Vis dar skaitau "Spartusis mokymasis". Užsibrėžiau ant priklijuojamų lipdukų užrašyt svarbiausias mintis skaitant kiekvieną skyrių ir įklijuot maždaug toj vietoj, kur ta užrašyta mintis randasi tekste. Galvoju gal padės įsimint knygos pagrindines mintis ir turėt naudos iš tokios knygos skaitymo. Tai dabar atrodo, kad aš šitą knygą milijoną metų skaitysiu :achtung jau kelias dienas atsivertus nebuvau, nes biškį darbo prisidariau sau, kad net tingisi toliau tęst šitaip :achtung
Vartotojo avataras
Parašė Opaque
#422363 Šiuo metu skaitau Da Vinčo kodą angliškai. Ėmiau iš bibliotekos, po 9 dienų turėsiu grąžint, perskaičiau tik apie 10 skyrių, o jų knygoj virš šimto. Žodžių jau išsiverčiau ir užsirašiau dešimtimis.