Moderatorius: Astro-Meška

Vartotojo avataras
Parašė Revenant
#268576 Pianistas anglu kalba
Parašė svetimapalata
#269446 Milan Kundera "Juoko ir užmaršties knyga"
Vartotojo avataras
Parašė sapnabernis
#269542 vėl Murakamio "Mylimoji Sputnik". Citatas rankioju kai netingiu
ParašėŠiršė
#271161 Tai gal dar ir pasidalinti nepatingėtum? =)
ParašėŠiršė
#271164 Du pranešimai iš eilės, bet po laiko užsinorėjau parašyti, ką darysi.

Pastebėjau, kad kuo toliau, tuo išrankesnė knygoms darausi. Paauglystėj knygas tiesiog rijau. Turėjau savo kriterijus - mane labai traukė taip vadinamoji klasika, Balzakas, Tomas Manas, Dostojevskis, žodžiu, tai, kas jau laiko patikrinta. Džiaugiuosi, kad buvo toks laikotarpis, dabar galiu pasidžiaugti, kad išmokau atskirti gerą literatūrą nuo eilinio skaitalo.
Tačiau dabar vis mažiau knygų mane sudomina. Kokio Tolstojaus nelabai norisi - klasikos kuriam laikui atsikandau. Pasiėmiau Kafkos dienoraštį - reikia susikaupimo, nėra jau taip baisiai įdomu, padėjau į šalį. Tad knyga turi būti: įdomi, suteikianti peno apmąstymams, kalba būtinai vaizdinga, bet neperdėtai, žodžiu, Hesė šiuo atveju idealas. Man tai čia kažkoks literatūrinis hedonizmas. Tai ir neskaitau, nes niekas užtektinai nesudomina.
Vartotojo avataras
Parašė Madame
#271975 Su susidomėjimu išties sunku, pradedu skaityt ir negaliu, nes neįdomu, tas pats ir su filmais. Šiaip stengiuosi kokius durnus detektyvus skaityt, nes jie įtraukia, pvz. dabar visai gerą skaitau "Saldumas pyrago dugne".
Vartotojo avataras
Parašė Būsena
#271980 Aš irgi panašiai kaip madame. Anksčiau prarydavau bet kokią knygą iki galo-net jei tai buvo Maironio eilėraščiai, o aš buvau trečiokė :D

Filmai labai retai įtraukia-nebent kokios "Midsomerio žmogžudystės", knygos irgi dažniausia detektyvai-nes ten bent jau yra nenuspėjamumo elementas, laukimas- kas bus.
Vartotojo avataras
Parašė EniGmO
#271985 K.Kastaneda "Kelione i Inkstlena"
Vartotojo avataras
Parašė Spalvininkas
#280493 http://www.glaustai.lt/nuoroda/debiutinis-augustino-dainio-romanas-angelofilai-896851

Gal kas nors skaitot ,skaitet ?anotacija uzkabino ,planuoju pirkt , bet, kad nebutu tik grazi reklama...
Parašėhappymouse
#280497 skaitau Remarko "Gyvybės kibirkštis". įdomi, sukrečianti, vaizdinga, bet niekaip neprisiverčiu pabaigt.
Vartotojo avataras
Parašė defendu7
EniGmO rašė:K.Kastaneda "Kelione i Inkstlena"

Ikstleną :da 3-oji C.Castanedos knyga.
Vartotojo avataras
Parašė Spalvininkas
#283320 Robert Musil
Žmogus be savybių

Gal kas nors turit sia knyga ir parduodate , pasibaiges tirazas niekur nera .:)
Parašė trist
#283690 Naujasis testamentas. AMEN
Vartotojo avataras
Parašė intentions
#283697 Bulgakovo "Meistra ir Margarita"
Vartotojo avataras
Parašė Vitalija
#283702 Gera knyga, Intentions :super