Vietoj rašymo, kad aš šantažuoju, pasitraukiu, žalojuosi, mirštu ar t.t., rašom čia ir informuojam, kad šią akimirką jaučiamės labai vieniši ir mums labai trūksta kitų žmonių dėmesio.

Moderatorius: Astro-Meška

Vartotojo avataras
Parašė t3z
#424224 Kaip suprantu vėl tamsesnę liniją užmynei? Aš išėjęs iš ligoninės jaučiausi tarsi ateivis, gan sunku buvo bendrauti su aplinkiniais. Ačiū Dievui, draugas pasiūlė darbą.
Dvv kokia paprastai tavo diena?
Vartotojo avataras
Parašė dvv
#424254 Darbas ir išeigynės pinasi tarpusavyje.... rytas ...diena... vakaras .... naktis rikiuojas paeiliui.... gyvenu viena.... todėl kartais pasiilgstu žmonių :o
Vartotojo avataras
Parašė Kurama
#424383 kaip tu gyveni? Ką veiki per išeigines?
Parašė Spartan
dvv rašė:Darbas ir išeigynės pinasi tarpusavyje.... rytas ...diena... vakaras .... naktis rikiuojas paeiliui.... gyvenu viena.... todėl kartais pasiilgstu žmonių :o

Rutina pamazu nardina zmogu i depresija reikia lauzyt ja inest naujoviu i gyvenima. Hobiai, sportas, mokslas, meile, seima. Sunku vienam ir kiek zinau nesveika ilga laika but uzsidariusiam mes juk sutverti gyventi buriuose. Bet yra tame ir pliusu laisve, ramybe, nereikia su niekuom taikstytis. Buvau ir poroj buvau ir vienas savi pliusai savi minusai svarbu kaip paziuresi.
Vartotojo avataras
Parašė dvv
#424481 Dabar atostogos darbe. Depresija aršiai puola... pasiduodu .... Hobiai dingo.... Žmonės nerašo... neskambina.... Tvarkaus dantis. Tad esu šiek tiek mėlyna ir nesukramtau maisto.
Norės pavaišinti o, pas mane šiuo laiku jogurtas , trintas maistas ir sultys. Nesinori kažkur eiti....kelti problemų, bet labai norisi warm warm warm
Vartotojo avataras
Parašė Astro-Meška
#424508 Na jei dar yra kažkoks noras, svajonė, tai ne viskas prarasta. Sėkmės ir sveikatos tau. Ir meilės sau. Ir pasirūpinimo savimi...
P.S. parašiau tau dienorašty. :da
Parašė Spartan
dvv rašė:Dabar atostogos darbe. Depresija aršiai puola... pasiduodu .... Hobiai dingo.... Žmonės nerašo... neskambina.... Tvarkaus dantis. Tad esu šiek tiek mėlyna ir nesukramtau maisto.
Norės pavaišinti o, pas mane šiuo laiku jogurtas , trintas maistas ir sultys. Nesinori kažkur eiti....kelti problemų, bet labai norisi warm warm warm

Gyvunu neturi? Suns ar kates?
Vartotojo avataras
Parašė dvv
#424548 Gyvūnų neturiu.
Vartotojo avataras
Parašė dvv
#424549 Užpuolė savęs gailėjimo etapas....
Mirties baimė..... niekam nereikalinga....
Gyvenimo tuštumos jausmas.....
Prasmės ir tikslo nebuvimas.....
Parašė Spartan
#424583 Tai dauguma cia taip jaucias... Mano poziuriu tai geras saves isbandymas tik reikia ismokti kazkaip kurybiskai tai spresti.
Vartotojo avataras
Parašė dvv
#424680 ...... dėmesio noriu .......
:kaltas :(
Vartotojo avataras
Parašė dvv
#424753 :aciu