Vietoj rašymo, kad aš šantažuoju, pasitraukiu, žalojuosi, mirštu ar t.t., rašom čia ir informuojam, kad šią akimirką jaučiamės labai vieniši ir mums labai trūksta kitų žmonių dėmesio.

Moderatorius: Astro-Meška

Vartotojo avataras
Parašė emar
#436676 Ne, čia tikrai ne Kaunas :achtung
Vartotojo avataras
Parašė paulina
emar rašė:Ne, čia tikrai ne Kaunas :achtung

Nežinau :D man pasirodė panašu :D
Vartotojo avataras
Parašė Astro-Meška
Crazy rašė:Kaip tu? :heart pasiilgau B)

Ai žinai neblogai visai. Truputį dirbu valytoja. Išsitaškau su šluota ir lengviau bišk pasidaro. :D
Aš tavęs irgi pasiilgau. :roll: Kai būsi Vilniuje ir turėsi laiko ir noro susitikti, pranešk. :heart
Vartotojo avataras
Parašė emar
paulina rašė:
emar rašė:Ne, čia tikrai ne Kaunas :achtung

Nežinau :D man pasirodė panašu :D

Gatvių plotis pagal panašius pastatus neatitinka :) arba siauresnės, arba platesnės :)
Vartotojo avataras
Parašė Astro-Meška
#437341 Vietoj to, kad miegot aš landžioju internete. :bloga O už kelių valandų keltis į darbą. :bloga
Išsimušiau šiandien iš vėžių. Žliumbiau. Dabar skauda galvą ir negaliu miegoti. Nežinau kaip reiks dirbti. O dar vėl užsiverkusi. Įdomu ką darbe galvoja, kad vis su maišais po akimis nuo verkimo atvarau.

Buvo kažkoks anime pavadinimu kažkoks "verksnys" devilman... kažkaip taip... Bet nebepamenu apie ką. :bloga
Nu tikrai verksnė jaučiuosi. :D
Vartotojo avataras
Parašė Crazy
#437356 Negera? :warm
Vartotojo avataras
Parašė Crazy
#437360 Laikykis :flo
Parasyk :heart
Vartotojo avataras
Parašė Astro-Meška
#437361 Oki, ačiū labai.

Tiesiog kai užplaukia man savigailos, tai kažkaip visas bėdas tada prisimenu ir jos taip užvaldo, kad net baisu, nes pradeda atrodyt, kad nieko gero nebėr ir nebus. :bloga