Moderatorius: Astro-Meška

ParašėŠiršė
#271727 O aš, kai stipriausiai tikėjau, tas tikėjimas kilo ne iš baimės, o padėkos ir džiugesio.
Vartotojo avataras
Parašė mumu
#271773 Už visa tą gerą dėkojai Dievui?
Vartotojo avataras
Parašė maingirdas
#271776 Taip teisingai ,jeigu tau sekasi ,visko tu turi ,reikia padekoti nors mintyse Dievui. :angel
Parašė mariusss
maingirdas rašė:Paveikslėlis
as tikintis ,todel mane saugo sventieji ir padeda man.

Taip Maingirdai, tai Šv. Antanas iš Paduvos arba dar kitaip vadinamas Šv. Antanas Paduvietis.
Vartotojo avataras
Parašė Vitalija
#271832 Maingirdai, kuo tau toks ypatingas sv. Antanas?
Vartotojo avataras
Parašė maingirdas
#271834 visu pirma ,man sventieji yra meno kuriniai,dabartinis menas man nepatinka.O sv. vardus noriu zinoti ,nes as tik Kristu ir Marija zinau ,na ir dar kelis.
cia gal buvo ne i tema.
Vartotojo avataras
Parašė Ramu5
#274570 Kartais yra tokia diskusija: joks mokslinis tyrimas neįrodė, jog Dievas yra.

Bet aš su humoru truputėlį tam paantrinčiau šitaip: betgi joks mokslinis tyrimas nėra įrodęs, jog Dievo nėra! =)
Vartotojo avataras
Parašė maingirdas
#274571 teisingai mastai Ramus.
Vartotojo avataras
Parašė Ramu5
#274582 Ačiū.
Vartotojo avataras
Parašė Mellisa
mumu rašė:Už visa tą gerą dėkojai Dievui?

Taip taip ir dar kartą taip. Viską, ką šnd turiu yra ne mano, Jo. Nieko PATI nepasiekiau, tik Jo pagalba....
Ir gyvenu iki šiol tik Kristaus dėka.... Kad neišprotėjau, nenumiriau tik Jo malonė.
Ir TA MALONĖ atsinaujina kiekvieną rytą.
Vartotojo avataras
Parašė EniGmO
#274901 O jūs pagalvokit,...kas būtų,.jei dingtų bet koks tikėjimas,viltis..kas nutiktų pasauliui?
Vartotojo avataras
Parašė mumu
Spindulelis rašė:
mumu rašė:Už visa tą gerą dėkojai Dievui?

Taip taip ir dar kartą taip. Viską, ką šnd turiu yra ne mano, Jo. Nieko PATI nepasiekiau, tik Jo pagalba....
Ir gyvenu iki šiol tik Kristaus dėka.... Kad neišprotėjau, nenumiriau tik Jo malonė.
Ir TA MALONĖ atsinaujina kiekvieną rytą.

Kodėl tu taip galvoji? Man dažnai kliūna tas tikėjimo įvaromas menkavertiškumo kompleksas. Kodėl manai, jog esi niekas? Gal tave taip galvoti verčia ne tikėjimas, o kažkokia kaltė, atgaila už kažką?

Enigmo, man atrodo, reiktų konkretizuoti savo klausimą. Viltis, tikėjimas KUO? Amžinu gyvenimu? Nes tiesiog tikėjimas Dievu man neatrodo prasmingas.

Ramus, mes daug dalykų dar nežinome, bet kai kurie siekiame sužinoti, o ne tiesiog tikėti. Ta pačia tema juokaudama irgi galiu pasakyti, ar galėtum įrodyti, kad mano gyvenimo nesprendžia gigantiška skruzdelė, esanti kažkur anapus?
Parašė Haris
#275277 ar yra kokiu nors dievo egzistavimo irodymu? :D :D :D
Vartotojo avataras
Parašė intentions
#275285 ar yra kokiu nors jo NEegzistavimo irodymu?
Vartotojo avataras
Parašė mumu
#275335 neegzistavimo įrodymas yra egzistavimo įrodymų nebuvimas.