Moderatorius: Astro-Meška

Vartotojo avataras
Parašė Agni
#106462 šiąnakt sapnavau, kad mane perkėlė į kitą mokyklą kitam mieste, ten ilgai neužsibuvau ir mane perkėlė iš vis į neištirtą planetą, kad ten įsteigčiau savo mokyklą.
prieš tai buvo didžiulė mano gimtadienio šventė, po vieną ėjo visi mano draugai ir visi dovanojo įvairius, bet labai brangius ausinukus.

aš aiškinu šį savo sapną kaip man suteiktą galimybę pradėti naują sąmoningumo etapą, o dovanas - ausinukus, kaip perspėjimą to etapo pradžiai: kas turi ausis, teklauso.

būtų idomu sužinot tavo nuomonę.
Vartotojo avataras
Parašė Auksinezuvele
Agni rašė:sapnavau, kad bandau pasmaugti savo motina, pasmaugiu, pasmaugiu ir atleidziu, nes tampa kazkaip slykstu.

Moters, o ypac motinos simbolis rodo protavimo ipatumus...racionalusis mastymas tavyje vis dar gajus
Parašėnegative
#106693 įdoroja. :bloga
ParašėKatinas
#106703 mane irgi idoroja :kutikuti
Vartotojo avataras
Parašė Stewie
#107679 2009 . vasario 8 d.
Sapnavau anti eina link kranto ir deda kiausinius,kazkas eina is paskos ir juos traisko,islieka tik du is ju issirita 2 anciukai,tevas ju po to mirsta...
2009. sausio 9 d.
Musu seimininkai,pasiule vaziuoti i Anglija...Ten nuvaziavus,buvo duotas kambariukas gyventi,nescia moteris kazkodel nemego mano draugo...Paskui maciau daug laivu jura,isplaukiancias valtis...Veliau veiksmas persikele i LT,as savo kieme ieskau knygu,tai nepaprastas laikas,tartum lygmuo i kuri ne visi gali patekti...Sedziu smelio dezeje su drauges broliu,bandau issirinkti knyga,nors jos ir nemokamas....
ParašėKatinas
#108193 Zuvele,kodel ignoruoji mano sapna? :bloga
ParašėBeširdė Ragana
#110075 Hmm... Gal Auksinezuvele, galėtumėt paaiškinti... =)
Sapnavau, kad maudžiausi švariame vandenyje (atrodo tai buvo ežeras) nuoga :) ir mane puolė ir įsikando į ranką didelis krokodilas, gerai papurtė paleido. Dėkui jam. :(
Vartotojo avataras
Parašė tikroji
#111240 Sapnavau labai gražų sapną. Aš kažkur vaikštau (galbūt prie jūros) ir atskrenda pulkas žuvėdrų (arba kirų). Paukščiai savo snapais suima mano kūna ir pakelia. Tada aš žinojau, kad jie išskraidina ne mane, o mano ligą - depresiją. :)))
Vartotojo avataras
Parašė MiesteRuduo
#111265 sapnuoju partizaninį karą ir sužalotas kareivių dalis

Pykcio protrukiai, epizodinis gyvenims del tos pacios priezasties
Vartotojo avataras
Parašė drakosa
as sapnavau kaip mano astuonis katinus uzkase gyvus

Ar viskas tvarkoje su finansais? Nes siaip jau kates ne kaciu myletojui vieni nemalonumai
Vartotojo avataras
Parašė Ramu5
#111540 Aš manau, kad sapnų aiškinimas neprivalomas dalykas, ypač kai tiek daug žmonių nori apie sapnus kažką išpešti iš aiškintojo(-os), kai ji(s) nežino kitų gyvenimo aplinkybių, apart vieno sapno vaizdinių.
Vartotojo avataras
Parašė Morpheus
Ramu5 rašė:Aš manau, kad sapnų aiškinimas neprivalomas dalykas, ypač kai tiek daug žmonių nori apie sapnus kažką išpešti iš aiškintojo(-os), kai ji(s) nežino kitų gyvenimo aplinkybių, apart vieno sapno vaizdinių.

Nepatinka nerasyk, nepatinka neskaityk. Si tema yra, buvo ir bus. Diskusijoms cia vietos nera.
ParašėKatinas
#111716 as manau cia buvo reakcija i sita
Animus rašė:Zuvele,kodel ignoruoji mano sapna? :bloga
Vartotojo avataras
Parašė Morpheus
#111718 Atsakyma duos pati zuvele, nemanau jog ji kazka ignoruoja.
Vartotojo avataras
Parašė juodulys
#113767 Sapnavau, kad ziuriu i save veidrodyje ir matau labai aiskiai, kad esu tokia apipesiotais trumpais plaukais ir dar bjauriai ryzais. Pradedu sapne juos dazyti juodai ir baisiai saugau, kad neistepciau ilgo balto sijono ir matau, kad dar esu apsiavusi batais lakiniais (sapne prastmatniai pasipuosusi)
Paskui kazkaip mane uzpuola daugybe skruzdeliu, istisas skruzdelynas susikrausto ant manes, jauciu kaip lenda i akis, i burna, na visur ropineja po oda, jauciu perstejima. Ir zinau, kad jos dabar gyvens ilgai ant manes, nes is kazkur istraukiu ir vartau kazkoki zurnala su nuotraukomis zmoniu ant kuriu skruzdeles gyvena.