- 2009 09 03, 13:49
Cia kaip kazkas minejo del tos Dievo meiles visiems vienodai... Sito as niekad nesuprasiu... Kodel geri zmones mirsta, kodel Afrikoje zmones neturi ka gerti bei valgyti, o koks nors tikrai blogas zmogus gyvena sotu ir laiminga gyvenima... Nera lygybes ir nebus. O jei Dievas visus vienodai myletu butu lygybe... Taigi as noriu tiketi Dievu... Atrodo, kad jis man ir padeda, bet kodel kitiem zmonem yra labai blogai? Tas labai suglumina... Reiskias Dievas nevisagalis ir vyksta kazkokia kova tarp gerio ir blogio.. Is to isplaukia, kad silpsta mano tikejimas, nes kreipiesi i Dieva tada kai prasai dalyku ne tavo galimybems, o jei Dievas nevisagalis ir jis negali padet...
Moderatorius: Astro-Meška
- 2009 09 03, 18:07
o man atrodo kad isgirsta....ir gauni ne to ko nori, o ko tuo momentu tau reikia....man yra atsitike mistisku dalyku, as tikiu kad kazkas mus vistiek globoja...del ko tokios kancios....sako, siela pati pasirenka kur jai gimti, kokioje seimoje....as kartais klausiu saves o kodel as pasrinkau gimti butent sioje seimoje?
Laimė yra kaip sveikata, jei nejauti - vadinasi ji yra
- 2009 09 04, 11:15
O aš pavyzdžiui prakeikiu tą datą kada gimiau ir pagalvoju,kodėl išvis turėjau gimti
Gal nevaikštom po širdį purvinais batais-ten purvo ir taip daug
- 2009 09 04, 12:32
Esu atėistė ir netikiu į dievą, pagal mane tai buvo puikus dalykas maro metu, kai žmonėms reikėjo, kad žinotų, jog kažkas juos saugo, globoja, kad kažkas yra aukščiau, viršesnis, stipresnis, sugebantis valgyti padėtį. Vėliau tai tapo lobizmu viduramžių, renesanso laiku- kai kunigai ir šventieji buvo viršūnėlės po valdinikų, ėmė pinigus už nuodėmių atleidimą ir leido sielų išganymą kitiems pirkte pirkti, tad manau jis negirdi. O jei ir tebūnie jis yra (nes niekas šito patikrint negali), tai jis velnioniškai arogantiškas šiknius, kuriam visiškai nusispjaut į daugelį skundų, kurių jis išgirsta bent kelioliką milijardų per dieną- nusispjauna ir atsirenka kam padėt šiandien.
Mano opinija tokia.
Mano opinija tokia.
- 2009 09 05, 11:56
Kodėl Dievas turėtų gyventi tavo gyvenimą? Aišku, geriau pačiam stengtis.
-Labas, jei mane apšiko paukštis, tai ką man daryti?
-Džiaugtis, kad ne dramblys apšiko..
©linasxxs&Morpheus
----------------------------------
Atsibuskit, lietuviai!
http://www.youtube.com/watch?v=yXwOgRMo ... r_embedded
-Džiaugtis, kad ne dramblys apšiko..
©linasxxs&Morpheus
----------------------------------
Atsibuskit, lietuviai!
http://www.youtube.com/watch?v=yXwOgRMo ... r_embedded
- 2010 08 29, 12:50
Dievas girdi viską ką jam sakau , jis man duoda viską ko prašau...
Mano sielai gerai, dabar jau gerai
- 2012 01 13, 15:05
Tikiu i Dieva,nes taip lengviau gyventi.Kiekvienas zmogus kazkuo tiki.Ypac zmones pries mirti pradeda tiketi,nes pasidaro baisu ,kas ju laukia po mirties.
- 2012 01 26, 14:55
As irgi tikiu. Man realiai padeda. I maldas gaunu atsakymus.
maingirdas rašė:Tikiu i Dieva,nes taip lengviau gyventi.Kiekvienas zmogus kazkuo tiki.Ypac zmones pries mirti pradeda tiketi,nes pasidaro baisu ,kas ju laukia po mirties.
As irgi tikiu. Man realiai padeda. I maldas gaunu atsakymus.
F 33.1

Per savo AS!!!!!!