Moderatorius: Astro-Meška

Vartotojo avataras
Parašė Ramu5
#258274 ir neindentifikuojamas jokiais fizikiniais ar cheminiais bandymais.
Vartotojo avataras
Parašė maingirdas
#258275 taip :angel
Vartotojo avataras
Parašė Ramu5
#258276 neidentifikuojamas
Vartotojo avataras
Parašė mango123
#264377 Manau,kad jis girdi,tik nereikia panikuoti:)
Vartotojo avataras
Parašė insomnia
#264383 Dievas visada išgirsta ir viską padaro taip kad tau būtų geriau. Bet kokio vykstančio blogio pasekoje atrandamaas didesnis gėris. Ne kartą tuo įsitikinau.
Vartotojo avataras
Parašė maingirdas
#264394 Lengviau gyventi ,kai tiki i Dieva. :angel
Vartotojo avataras
Parašė Vitalija
#264395 Man tai kazkaip vienodai ar tas dievas yra ar nera...
Vartotojo avataras
Parašė maingirdas
#264397 O tu pabandyk ,taip tevams pasakyti.
Vartotojo avataras
Parašė intentions
insomnia rašė:Bet kokio vykstančio blogio pasekoje atrandamaas didesnis gėris. Ne kartą tuo įsitikinau.

Ir as ta pastebejau. Todel net sunkiausiu metu tikiu, kad viskas bus gerai.
Vartotojo avataras
Parašė Vitalija
#264400 ,,O tu pabandyk ,taip tevams pasakyti.''

Esu sakius ne karta :) Tai cia mano reikalas. Tevas mano beja netikintis.
Vartotojo avataras
Parašė insomnia
Vitalija rašė:Man tai kazkaip vienodai ar tas dievas yra ar nera...

Man irgi anksčiau buvo vienodai. Po to pradėjau jo ieškoti. Radau. Dabar tikrai matau skirtumą tarp to kaip gyvenau ir kaip gyvenu dabar
Vartotojo avataras
Parašė Vitalija
#264450 Na man ,Insomnia, atvirksciai - buvau kazkada labai praktikuojanti katalike, net visokiems ,,Gyviesiems akmenims'' priklausiau...Bet kazkaip su laiku, pleciant savo akirati....kaip tikejimas Kaledu Seneliu dingo....:)
Vartotojo avataras
Parašė insomnia
#264452 Vadinsi niekada iš tiesų ir netikėjai. O dar jei su gyvaisiaias akmenimis buvai tai spėju jog tikėjimas pas tave buvo jausminiu pagrindu. Dingo jausmas, dingo tikėjimas. Man irgi toks etapas buvo. Bet tai tik dvasinio augimo etapas kuriame tu strigai, o aš pro jį praėjau.
Vartotojo avataras
Parašė Revenant
insomnia rašė:Dievas visada išgirsta ir viską padaro taip kad tau būtų geriau. Bet kokio vykstančio blogio pasekoje atrandamaas didesnis gėris. Ne kartą tuo įsitikinau.

Tu teisus/teisi. Man jau nekarta yra taip nutike, kad meldziau kazko, nutiko visai kitaip, nei norejau ir to rezultate viskas gavosi daug geriau, nei tikejausi
Vartotojo avataras
Parašė EniGmO
#269281 tikejimas selepiasi kiekvienam is musu,,..reik labai noreti atrasti ta dalyka savyje,..o paskui tikrai lengviau buna...nei vienas nei vienas zemeje nera blogas,..bet elgiasi netikedamas todel taip gaunasi..blogai