Moderatorius: Astro-Meška

Vartotojo avataras
Parašė western
#415563 Ar kas nors esat gerai išbandė kvėpavimo gimnastikas? YT galima surast įvairiausių. Strelnikovos, Buteiko, Hofo metodai. Gal kas nors gali pasidalint patirtim?
Vartotojo avataras
Parašė Astro-Meška
#434994 Aš išvis kvėpuot nemoku. :achtung Net per dainavimo pamokas neįsikirtau iki galo kaip taisyklingai reik kvėpuoti. :bloga

Nu ką, toliau mankštų paieškos... Nes vėl nutraukiau mankštas. :roll
Vartotojo avataras
Parašė Aldona Julita
#437321 Pradėjau daryti atsilenkimus. Nutukimas obuolio tipo pas mane. Tai norisi kažką pilvui.
Dar kai gulėjau ligoninėje, liepdavo mankštas daryti. Padarau 30 ir pavargstu. Ar yra norinčių mankštas daryti? :oplia
Vartotojo avataras
Parašė Astro-Meška
Aldona Julita rašė:Radau tokią mankštą. Gal patiks
https://youtu.be/36uKjZ4amsw?si=s6aSXigAe5uuJmwO
O šiaip tau reikia aiškus nugarą gydyti

Nu va, tik dabar pažiūrėjau šį video...
Nu man reik daugiau krūvio jau. Čia šitas būtų gerai buvęs, kai ištisai gulinėjau. :bloga Dabar jau reik stipriau pajudėti. :)))
Arba kai tingėsis judėt, tai galima tokį bent tada.

O tau užtenka tokios mankštos? :)
Vartotojo avataras
Parašė Aldona Julita
#437606 Aš ir tokios mankštos nesugebu padaryti. Darbas atima daug jėgų. Darau tik atsilenkimus. Ir tai nekievieną dieną.
Vartotojo avataras
Parašė paulina
#438794 Man irgi reikia mankstas daryti. Nes nugaroj isvarzos, ir be spec pratimu ramybes periodu, neapsieinu.
Tai kai prisimenu, padarau biski tempimo pratimu, bandau atsispaudimus daryt nuo keliu, nes ir siaip kazkaip uzejo noras daryt atsispaudimus, ir siaip keturpescia bunant bandau pakelt kelius, padet, pakelt viena ranka, kita ranka, kad presas isijungtu.
Parašė Rasti
Astro-Meška rašė:Aš negaliu prisiversti pratimų nugarai stiprinti daryti. :bloga

Negali nugarai, Astro-Meška, pradėk nuo kaklo. Stebiu vieno gydytojo youtube pratimus.
Dalį jų gali atlikti neskriaudžiant savęs laike ir veiksmo vietoje.