Moderatorius: Astro-Meška

Vartotojo avataras
Parašė Morpheus
#398153 Saunuole, sveikinu :)
Parašė Gerai Blogai
#414689 Jeigu kalbant apie stovesena tai Boksas, kikboksas, muay thai. Daugiau ten visokie niunjitsu, wing tsun ar dar kokios nesamones tai tik juoka sukelia, naudos nulis
Vartotojo avataras
Parašė Astro-Meška
#436619 Na tai va, pasipasakosiu... Prieš kelis mėnesius parašiau vienam klubui... Pasisakiau kokio svorio esu. :redface Tai pasakė, kad nebent į individualias treniruotes, kad pradžiai nusimesti svorį... Na OK, galvoju... Bet sako, laikas tik savaitgalį. Nu galvoju tiek to, OK. Bet sako savaitgaliais dvigubas apmokėjimas. :D Nu sakiau jau tada Ačiū, bet ne... šiaip pasirodė, kad nori manim atsikratyt tiesiog. Nes ir bendravimas laiškais buvo kažkoks labai skurdus... Na bet gal rašymas nėra to žmogaus stiprioji pusė...? Dabar taip galvoju... Bet dar vienas klausimas man kyla... Ar tikrai dėl to svorio nebuvo galima lankyt bendrų treniruočių. :redface :roll
Vartotojo avataras
Parašė emar
#436620 o kovos menai kontaktiniai?
Vartotojo avataras
Parašė emar
#436624 Tai žiūrint iš fizikos pusės, tame ir bėda, jėga yra masės ir pagreičio sandauga. F=m*a
Tai yra, jei masė mažesnė, su tuo pačiu pagreičiu gaunama mažesnė jėga. Sunkesnį kūną sunkiau išjudinti, tai yra, sunkiau jam suteikti pagreitį. Bet faktas ir tas, kad ir pati krisi su didesne jėga. Pradžioj negalėsi dar ir kontorliuoti nei savo sukuriamo pagreičio, nei jėgos. Kitiems sulaikyti didesnę masę irgi reikia daugiau jėgos. Taip kad, yra racijos, nes visada yra tam tikra riba, nuo kurios prasideda su(si)žalojimas. Jei jie žino, kad negalės užtikrinti saugumo, tai nelabai nori pradėti. Jei dar kovos mena su greičiu susiję, tai taip, tai siejasi tai ir su stipresniais smūgiais.
Vartotojo avataras
Parašė Astro-Meška
#436626 Chmm... dabar aiškiau man. Na man sunku įsivaizduot kaip ten viskas vyksta, bet dabar kai paaiškinai, tai taip. Aiškiau dabar. Ir apie kritimus tai aš aišku nepagalvojau. :D Apie saugumą irgi. :redface