Moderatorius: Astro-Meška

Vartotojo avataras
Parašė the ending
#203042 kviečiu pasidalinti tuos,kurie šiandien jaučiasi gerai ir pasakyti priežastį,kodėl jiems šiandien gera gyvent =)
Vartotojo avataras
Parašė John Kennedy
#203047 Man siandien gera, nes jauciuosi gerai, saulute sviecia, bet ne karsta, bosas nepiktas ir t.t. Nuostabi diena.
Vartotojo avataras
Parašė the ending
#203135 nors viskas ir nėra tobula,bet man šiandien labai gera,nes Ruduo apsistojo jau ir liepose,dabar eilė ąžuolam ir beržam :lakstau :lakstau
kad ramiai pasivaikščiojau lietuje,klausydama gražios muzikos,kad jaučiu savo melancholija,tą nuostabų jausmą-kai šiek tiek liūdna,bet ramu širdyje...kad vakar vakare turėjau nuoširdų pokalbį su vienu žmogum ir jaučiaus gerai,iki šiandienos,,ir galbūt pasijaučiau kažko verta.... :)))
Vartotojo avataras
Parašė the ending
#207955 o man gera,kad šiandien jaučiuos sumautai,man gera,kad jaučiu skausmą,kad jaučiuos vieniša ir man kai ko trūksta.man gera,kad galiu verkt.man gera,kad viena mintis jau ilgą laiką neduoda ramybes,bet taip jau turi būt,jei yra,tai geriau,nei nieko.man gera,kad šiandien save jaučiu.jaučiu ta sumauta mane išdavusį Rudenį,jis dvesia,o man gera tai matyt,aš jaučiau pyktį knygynams,bet man gera,nes aš po kelis pavažinejau ir radau vieną iš knygu,kurios man reikejo.kitos man dar reikia,bet žinau,kad jos gausiu,jei aš užsispyrusiai ieškau,tikrai ji bus mano rankose!
esu pikta,noriu susprogdint kokį namą,suleidus į jį visus žmonės,kurie mane šiandien pikdo,bet man gera,kad neturiu bombos.jauciuos nevykele,bet man gera,kad yra žmonių,kurie aplamai nieko gyvenime nedaro,o aš kažką,kad pvz saugau save.
man gera,kad ausyse groja mane žudanti muzika,bet aš ją dievinu,joje nera melo,man gera,kad muzikoj galiu pasislept.Paveikslėlis
man gera,kad šiandien esu gyva,nes jaučiu save...
Vartotojo avataras
Parašė the ending
#208118 toks jausmas,kad į šią temą rašau tik aš..kažkiek nejauku del to... :war

kvailos ir visiems žinomos dainos žodžiai..bet taip atspindi tai,ką dabar jaučiu..ir man del to gera :
"<..>aš kely..ir vel kely...kaukia akmenys ir daužosi širdis..<..>"
Parašėeggle
#208123 Jaučiuosi savam kaily, ir myliu save :)))
Vartotojo avataras
Parašė Partizanas
#208163 nes Dievas mane myli :sninga
Vartotojo avataras
Parašė the ending
#211635 nes issimiegojau,atsibudau geros nuotaikos,noriai ir su sypsena bendravau mokykloje.siandien taip gera klausytis Nirvanos ir metalo,parasiau dar dalele laisko. :))) :)))
Vartotojo avataras
Parašė the ending
#213110 o šiandien man ir vel gera....
jauciuos tokia svari(dvasiskai),tokia naujai gimus ir tuscia,kazkuo.
o pradžiugino beveik viskas-trumpas miegas,keista muzika,bendravimas su nepazistamaisiais ir mandarinai ( :D )
drauges kompanija,vakaro veikla ir dar daugiau 'filosofavimo apie nieksiska gyvenima aukstyn kojom' ( :achtung )

tiesiog smagu siandien.... :)))
Vartotojo avataras
Parašė Ramu5
#216638 nes gyvenu
Vartotojo avataras
Parašė lorke
#216775 nes pirma kart buvau tetre
ParašėKatastrofa
#216802 Nes klausausi nuostabios dainos...
Vartotojo avataras
Parašė the ending
#217942 nes šis savaitgalis buvo unreal ir man labai labai gera :)))
seniai taip jau jaučiaus Paveikslėlis
Vartotojo avataras
Parašė the ending
#222859 dievinu,dievinu naktini/vakarinį Vilnių,gera stovet prie trupančios sienos ir stebet gatvės žibintą pro dūmus. :)))
Vartotojo avataras
Parašė Ramu5
#222865 gyvenuuuu - saulę turiu :)))