- 2010 04 13, 21:28
sštai ir atpildas-
yze,susisapnavai man,mergyt
tai vat su yze susitikom,bandem pasivaikščiot,kažkaip buvo kažkoks didelis žmonių susibūrimas,nežinau net,ir norejom ale nusimuilint...pasivaikščiot kažkodel nepavyko,veliau pasiuliau dviračiais pavažinet.....tai tai nevykelei grandine nukrito ir nesugebejo užsikelt
o tuo tarpu,kai grandine taisiau,netoli sedejo kažkoks vyras ir ruke....kažką apie egzistenciją,gyvenimą be narkotiku,smurtą,seksą kalbejo....kažkuo bande itikint...veliau maždaug nuvažiavom....
o veliau kažkaip vieną tokią...mmm...tarkim,ale drauge sapnavau....kita aplinka,ir vel daug žmonių....bandžiau su ja kalbet,tai vis kas nors patrukdydavo,tai vienas alaus siulo,kitas prisidegt paprašo,kažkokia mergyte kasyte paprase supint....žodžiu,kai bandžiau kažka svarbaus pasakyt,kažkas sukliudydavo
o sapne taip norejosi pašneket,nors sapne,nes realybej tai jau nepasikartosianti praeitis....veliau kažkaip prie juros atsidyrem....buvo vos ne atsisveikinimas,aš norejau atsisveikint ir išokt i jūra,bet bangos mane atgal atmušdavo.....aš vis šokau i jura,o bangos gražindavo mane i krantą...o ta ale drauge tik žiūrejo....galiausiai išsekau ir likau gulet pliaže...o ji nuejo...pokalbis neįvyko