Moderatorius: Astro-Meška

Vartotojo avataras
Parašė Virtual
#74540 su vaiku jau kelinta diena ibrendam kur po medziu i kruvas lapu ir lakstom gaudyniu, spardom, metom, veriam ant pagalio, nu ir tt... yra tiesa rizika imint i kokia kake... :D
Vartotojo avataras
Parašė Rėja
#82130 Atsikėliau iš lovos ir paskambinusi susitariau su kirpėja :DD
Vartotojo avataras
Parašė Agata
#82134 is tiesu tai Reja pramiegojo didziaja dienos dali, nes labai nenorejo pamatyti pirmo sniego... :twisted:
Vartotojo avataras
Parašė Rėja
#82136 Palauk palauk, ateis ir mano valanda ;puf
Vartotojo avataras
Parašė Agata
#82142 dabar tetule Reja isivaizduoja besaudanti snaiges ir taip isliejanti savo inirsy ant tetules Euforijos :D :D :D
Vartotojo avataras
Parašė Rėja
#82148 Taip. Aš visą žiemą tyliai lavinsiu rankos taiklumą, o pavasarį, kai sniegas ištirps ir medžiai dar bus be lapų, ir nebus kur Euforijai pasislėpti... :twisted:
Vartotojo avataras
Parašė Agata
#82154 bet kai ateis lemtingoji kersto diena, tetule Reja vel uzmigs tuo sniega praziopsanciu miegu... :D :D :D
Vartotojo avataras
Parašė Agni
#84938 ėjau aplankyt kaimyno dukrytės.
Vartotojo avataras
Parašė linn
#92425 atsispauzdindama ir pasiskaitydama norvegu kalbos knyga ir pailsejau ir apatija dingo nes buvo idomu..
Vartotojo avataras
Parašė era
#92458 Kokį nuovargį? :]
Kokią apatiją? :]
Aš tik šiaip tingėjau keltis :D
Vartotojo avataras
Parašė Jozhik v'tumane
#119623 Susidariau darbų sąrašą ir jį uoliai vykdau. :DD
ParašėKūnas
#154503 Niekaip neįveikiu anei nuovargio anei apatijos. Kiek galima kliautis tais jausmais ir malonumų ieškojimais, įjunk pagaliau protą. Niekam neįdomu kas tave neramina, ar kokios tu nuomonės apie kokė nors dalyką, kalbėk faktais, kuo mažiau subjektyvumo ir asmeniškumo. Reikia išnykti šioje srityje.
Vartotojo avataras
Parašė sumersara
#154505 apsirijimu saldumynais
Vartotojo avataras
Parašė Jozhik v'tumane
viskozė rašė:Niekaip neįveikiu anei nuovargio anei apatijos. Kiek galima kliautis tais jausmais ir malonumų ieškojimais, įjunk pagaliau protą. Niekam neįdomu kas tave neramina, ar kokios tu nuomonės apie kokė nors dalyką, kalbėk faktais, kuo mažiau subjektyvumo ir asmeniškumo. Reikia išnykti šioje srityje.

Apatija ir nuovargis įveikinėjami ne mąstymu apie jausmus ir savo nuomonės apie kažką analizavimu, o konkrečiais veiksmais. Pvz., rytinė kava tonusui pakelti, tinkama mityba, veiksmų planas dienai, koks nors nedidelis tikslas. =)
Vartotojo avataras
Parašė Prakeiktasis
#154961 Na as nuovargi ir apatija nuvijau laikinai begimu, bet vistiek ji nedingo. Bei uzsibreztu tikslu vykdymu. Bei savo jausmu analizavimu. Gali simta darbu iveikinet bandydamas nuvyt apatija, bet tas problemos neisprendzia. Mano muomone tokia.