Moderatorius: Astro-Meška

Vartotojo avataras
Parašė costa
#58530 Nuli, o jeigu tave, kai tau norisi skausmo, primuštų kitas žmogus?? Ar jausmas po to būtų toks pat??
Vartotojo avataras
Parašė nulis
#58531 Trokštu, kad mane kas nors primuštų. Slampinėju naktim po miestą, kad kas nors užpultų. Tiksliau, ne slampinėju, bet einu iš barų namo pėsčiom naktį per Kauną. Nors seniai bare bet kokiam buvau, tai irgi negaliu sakyt, kad taip elgiuos.
Vartotojo avataras
Parašė nulis
#58880 Vakar uždėjau grikius virt ir užmigau. Pabudau nuo dūmų, prikepė pusė puodo. Atšveičiau su Cilitu ir geležine ta kempine. Bet ilgai mirkiau dar Cilite. Po to dar virinau druskos pripylus vandens daug. Dabar vėl išsiviriau grikių, ir imant juos iš puodo tas toks benzino veidrodis įvairiaspalvis ant dugno pasirodė. Kaži, nenusinuodysiu aš nuo šitų grikių? Žiauriai noriu valgyt. Gal reikia išvis naują puodą nusipirkt geriau? Kaip manot? Tas veidrodis tai toks neitin patikimai atrodo. :bloga Gal aš čia Cilito prisivalgysiu dabar?:bloga
Vartotojo avataras
Parašė nulis
#58881 Arba man paranoja, arba tikrai tuose grikiuose kažką ne taip jaučiu. Pirksiu naują puodą. :( Šitą tėvam atiduosiu, tegul nuodijasi. :D Nu ar ten kokias uogas į jį renka ir pan. :)
Vartotojo avataras
Parašė costa
#58883 Nulyyyyyyyti, bijai nusinuodyt?????????? :D

Nepyk, ale labai pralinksmino mane šis tavo postas. Čia tik mirt susiruošus buvai, o vos tik pasitaikius gerai progai - mauni į krūmus?? :)
Vartotojo avataras
Parašė nulis
#58885 Kad aš nenoriu Cilitu nuodytis. :D Išgrauš man skrandį, vidurius, anokia čia mirtis. Nieko šaunaus. :D
Vartotojo avataras
Parašė Partizanas
#58888 o jaigu tas jiegas kankinant save, pritaikytut isikapstyt i geriasni gyvenima?
Vartotojo avataras
Parašė nulis
#58890 Kai tik pabandau, jos fyyyyyyyt! Ir dingsta visos. O kai reikia save kankint, užgriūva su visa cunamio banga.
Vartotojo avataras
Parašė Partizanas
#58894 aha ir zinau kaip tada buna gera...
Vartotojo avataras
Parašė nulis
#58969 Baisiai užsinorėjau valgyt, tai dar pašveičiau truputį tą puodą ir makaronų išsiviriau. :bloga
Vartotojo avataras
Parašė nulis
#63125 Nusilupau šašą nuo kojos. Bėga kraujas dabar. :(
Vartotojo avataras
Parašė nulis
#63135 Ištepiau spiritu, kad neužsikrėstų niekuo. :bloga
Vartotojo avataras
Parašė Stewie
#63186 dar iskresiu gal.... :idea:
Vartotojo avataras
Parašė nulis
#63189 :D Nekrėsk geriau. :D Įsijunk skypa, beje.
Vartotojo avataras
Parašė Stewie
nulis rašė::D Nekrėsk geriau. :D Įsijunk skypa, beje.

o kam skype isijungti.....ne blondine bet nedasilo.... :D