Moderatorius: Astro-Meška

Vartotojo avataras
Parašė era
#59302 Atsikėliau, susiruošiau į miestą ir sužinojau, kad man mašinoje tiesiog nebeliko vietos. Hmm.. Sakau, reiktų pavalgyt ta proga o.O
Vartotojo avataras
Parašė Medeja
#59560 pirmiausia mane iskoliojo buhaltere, paskui as savo ruoztu iskoliojau vairuotoja
Vartotojo avataras
Parašė costa
#62154 Kiekvieną rytą guliu užsiklojus galvą pagalve, kad nepripločiau rėksnės :bloga
Vartotojo avataras
Parašė Agni
#62162 štai todėl aš ir nekenčiu vaikų, nes mano iki dviejų metų išvis nemiegojo naktimis ir tik retkarčiais dienomis. tų dviejų metų praktiškai nepamenu, kaip zombis klaidžiojau migloje.
Vartotojo avataras
Parašė costa
#62170 Maniškė visą laiką rėkia. Atsibudo - rėkia, nori ką nors pasiimt - rėkia, nori myžt - rėkia, pati nežino, ko nori - rėkia. Ji net verkt nemoka - tik rėkia. Klaikuma. Naktim irgi keliasi po 3-4 kartus, tarp jų dar per miegus parėkaudama. Aš tik išgirstu jos balsą ir man viduj kažkas susitraukia :bloga
Jei nebūčiau jos į daržą prieš kelis mėnesius išleidus, būčiau tikrai išprotėjus :cry:
Vartotojo avataras
Parašė Agni
#62172 pažįstama situacija, o kodėl šiandien nevedei?
Vartotojo avataras
Parašė costa
#62178 Išvedžiau. Bet galvoj vistiek ji man rėkia :bloga

O taviškis savaime išaugo tokias nesąmones ar reikėjo kažką specialaus daryt/mokyt/gydyt ar pan.??
Vartotojo avataras
Parašė Agni
#62179 maniškis yra hyperaktyvus. jis visada juda ir visada kalba, tai mane irgi veda iš proto, dažnai isteriškai klykiu, kad patylėtų, nejudėtų, nekalbėtų, nes išprotėsiu.
Parašėnegative
#62198 Aš irgi tokia buvau, ypač kai man du buvo. :D
Vartotojo avataras
Parašė Medeja
#65973 Nulis mane išvertė iš lovos ir važiuodama į darbą sutikau buhalterę :)
Vartotojo avataras
Parašė consvela
#66573 Išvertė iš lovos durų skambutis ir dar iki galo neatsibudus atsakinėjau į statistinės apklausos klausimus :D Pridariau vargo moteriškei :D
Vartotojo avataras
Parašė era
#67399 Atsikėliau 5:40.
Išvažiavau pas Euforiją.
12:10 grįžau pas Jį.
Vartotojo avataras
Parašė costa
#67551 Išlėkiau į polikliniką ir pamiršau namie siusiuką. Teko grįžt pasiimt :bloga
Vartotojo avataras
Parašė consvela
#67578 Įsijungė muzikinio centro žadintuvas su vakar Rėjos yrašyta man Gabriel daina. Aš iki dabar tos nepakartojamos dainos nuotaikoj :lakstau
Vartotojo avataras
Parašė costa
#67994 Skaudančia galva :bloga